3F: En vanvittig dæmonisering

3F's medlemmer har mange udfordringer med østeurpæiske firmaer, men tager kraftig afstand fra Geert Wilders' 'Klag over polakker'-kampagne

3F-boss Poul Erik Skov Christensen tager kraftigt afstand fra Geert Wilders' 'klag over en polak'-kampagne. (Arkivfoto: Claus Lunde)
3F-boss Poul Erik Skov Christensen tager kraftigt afstand fra Geert Wilders' 'klag over en polak'-kampagne. (Arkivfoto: Claus Lunde)

Det højrenationale Frihedsparti opfordrer på et nyt kampagnesite hollænderne til at klage over polakker, rumæere og bulgaere.

Kampagnen er kun en uge gammel, men har allerede skabt furore i Bruxelles og blandt det diplomatiske korps i Holland.

Herhjemme vender fagforbundet 3F sig 'stærkt' mod den hollandske kampagne.

3F har ganske vist store udfordringer med virksomheder, der udnytter underbetalt udenlandsk arbejdskraft, men 3Fs formand, Poul Erik Skov Christensen, håber ikke at se en lignende hjemmeside i Danmark.

- Vi har rigtig mange medlemmer af 3F, der har de her problemer inde under huden. Men det må aldrig blive en hetz mod den enkelte fra Polen eller Rumænien, der kommer til Danmark med store forventninger. Hjemmesiden er udtryk for et smagløst politisk stunt, og har intet at gøre med at løse de problemer, der er på det europæiske og danske arbejdsmarked, siger Poul Erik Skov Christensen i en e-mail til ekstrabladet.dk.