TV: Her bliver børn reddet ud af flammehav

Højspændt drama: Kvinde og tre børn blev reddet ud af brændende bygning - Se de vilde optagelser

Et kamera i hjelmen på brandmand, Tom Pappas, fangede en højspændt og dramatisk redningsaktion, der let kunne have endt på tragisk vis.

Episoden fandt sted i tirsdags i sidste uge i byen Alameda nær San Francisco, hvor brandvæsenet blev kaldt ud til en ejendom i flammer.

Flere af beboerne befandt sig stadig i bygningen, da brandfolkene nåede frem - heriblandt en kvinde og tre børn.

SE OGSÅ:

TV: Her æder de rotter som mørbrad

I videoen ser man en mor og hendes datter, som er fanget øverst på trappen til bygningens første sal. Flammer og kulsort røg vælter ud af vinduerne, og brandfolkene forsøger at hjælpe den skræmte kvinde.

Kvinden tør dog ikke bevæge sig ned ad trappetrinene af frygt for flammerne, der vælter ud af vinduerne.

SE OGSÅ:

TV: Stop den ged!

Det lykkes imidlertid en af brandfolkene at få kvinden til at overrække ham den lille pige, hvorefter kvinden tager mod til sig og løber ned af trappen.

Varmen er dog så voldsom, at kvinden kaster sig ned på den våde asfalt og ruller rundt i et desperat forsøg på at dulme sine smerter.

SE OGSÅ:

TV: Bil eksploderer hos mekanikeren

Børn fanget i huset
Samtidig får Tom Pappas fra flere af de andre beboere oplyst, at to små børn stadig befinder sig inde i ejendommen.

Han reagerer hurtigt og skynder sig ind i den røgfyldte bygning, hvor han hører lyden af små børnestemmer, der skriger om hjælp.

- De sad helt inde i soveværelset i et skab, hvor de af frygt for ilden og røgen havde gemt sig under et tæppe, har Pappas efterfølgende fortalt til CBS.

SE OGSÅ:

TV: Her er resterne af Breiviks bilbombe

Sammen med sine kollegaer lykkedes det Pappas at redde de to børn. Alle fire personer blev kørt på hospitalet, hvor de blev tilset for potentiel røgforgiftning.

De seneste oplysninger går på, at branden skulle være opstået som følge af en madras, der blev antændt af en varmeblæser i et værelserne.

Se optagelserne af den dramatiske redningsaktion ved at klikke på videklippet øverst i artiklen!