Ny drukskandale: Misbrugschef slog kvinde

Chef for kommunalt afvænningscenter i København slog kvindelig ansat i kæmpebrandert

Chef for Center for Misbrugsbehandling, Jørgen Marthedal, var ifølge flere vidne stangstiv, da han under en firmafest slog en kvindelig medarbejder. (Foto: Københavns Kommune)
Chef for Center for Misbrugsbehandling, Jørgen Marthedal, var ifølge flere vidne stangstiv, da han under en firmafest slog en kvindelig medarbejder. (Foto: Københavns Kommune)

HJÆLP OS: Kender du mere til sagen - send en mail til os eller SMS/MMS til 1224 (alm. takst)

Først var det Københavns overborgmester, Frank Jensen (S), der dummede sig i en brandert, og blev lidt for nærgående over for kvindelige medarbejdere.

Men nu kan Ekstra Bladet afsløre en ny drukskandale i kommunen.

Som chef for Center for Misbrugsbehandling i Københavns Kommune har Jørgen Marthedal ansvaret for, at alkoholikere og narkomaner kommer ud af deres misbrug. Men lige nu er han suspenderet fra sit chefjob, fordi han i en kæmpebrandert slog en kvindelig medarbejder under en firmafest.

Kommer snart tilbage på job
Ekstra Bladet har talt med flere kilder, der var blandt gæsterne til misbrugscentrets årlige nytårskur den 6. januar - alle bekræfter den voldelige episode. Det samme gør HK og Landsforeningen for Socialpædagoger, der er fagforeninger for nogle af de ansatte:

- Jeg hørte om det for to-tre uger siden. Der besluttede vi at lade socialforvaltningens ledelse håndtere sagen, forklarer Søren Rex, der er faglig konsulent i HK.

Kommunens socialforvaltning suspenderede Jørgen Marthedal med øjeblikkelig virkning, men ifølge Ekstra Bladets oplysninger er hans medarbejdere blevet informeret om, at han vender tilbage til arbejdet allerede i næste uge. En udmelding som ifølge flere kilder gør medarbejderne utrygge.

Ekstra Bladets fandt Jørgen Marthedal på hjemmeadressen, han afviste dog at udtale sig og smækkede i stedet for døren i. Heller ikke socialforvaltningen har nogen kommentar til sagen.

Læs meget mere i Ekstra Bladet:

* Sådan udspillede dramaet sig
* Misbrugschef slog kvinde i ansigtet, men fik igen af samme skuffe
* Medarbejderne er bange for ham

1 af 2 Center for Misbrugsbehandlings jobtilbud, Hotellet, på Vesterbro lagde lokaler til den nytårsfest, hvor Jørgen Marthedal slog en kvindelig ansat. (Foto: Thomas Sjørup)
2 af 2 Chef for Center for Misbrugsbehandling, Jørgen Marthedal, var ifølge flere vidne stangstiv, da han under en firmafest slog en kvindelig medarbejder. (Foto: Københavns Kommune)
0 kommentarer
Vis kommentarer