Vildt Twitter-rygte: Kim Jong-Un likvideret i Kina

Den nyudnævnte nordkoreanske leder rygtes dræbt på adskillige sociale netværk

Fredag aften og nat eksploderede adskillige sociale netværk pludselig med ubekræftede rygter om den nordkoreanske dikator Kim Jong Un's død.

LÆS OGSÅ: Nordkorea udødeliggør Den Kære Leder

Angiveligt skulle den nyudnævnte og meget unge, nordkoreanske leder været blevet likvideret af et par lejemordere, der trængte ind på hans værelse, mens han var på besøg i den kinesiske hovedstad, Beijing. Herefter skulle lejemorderne være blevet skudt af Kim Jong Uns livvagter.

Andre rygter melder, at Kim Jong Un stadig er i live, men er på flugt fra sit moderland. Flugten - eller likvideringen - skulle nemlig være et led i et større kup i Nordkorea.

Det skal dog understreges, at intet indtil videre tyder på, at der er hold i rygterne, som opstod efter en sværm af sorte biler med tonede ruder pludselig dukkede op på den nordkoreanske ambassade i Beijing. Alligevel har historien spredt sig som ringe i vandet på adskillige internationale medier og nyhedsbureauer.

LÆS OGSÅ: Så slemt bliver Kim jong-Uns Nordkorea

Der er langt fra første gang, at en offentlig person pludselig er blevet lagt i graven af rygter på Twitter, Facebook eller Myspace. For godt og vel en måneds tid siden var det rock-sangeren Bon Jovi, der blev 'aflivet', og tidligere har også den skandaleombruste skuespiller Charlie Sheen og Cubas tidligere diktator Fidel Castro lidt samme skæbne.

0 kommentarer
Vis kommentarer