Gitte svarer: Det' o.k. at være vild med 40+-kvinder

Skriv til Gitte Nielsen: Eks-modellen giver råd om stort og småt til Ekstra Bladets læsere. I denne uge handler det MILFs og om at stå i skyggen af sin familie.

(Foto: Benjamin Kürstein)
(Foto: Benjamin Kürstein)

Klik her og skriv til Gitte: Har du et dilemma? Skriv til spoerggitte@eb.dk. Hver uge besvarer jeg en række spørgsmål og belønner det bedste med en signeret kopi af min selvbiografi 'Gitte Nielsen - du har kun et liv'.

Hej Gitte
Jeg er en fyr på 22 år, og jeg betragter mig selv som en attraktiv fyr. Mit 'problem' er, at jeg har en vildt stor trang til kvinder i 40+-alderen, men jeg ved bare ikke, hvordan jeg skal gribe det an.

Jeg tør ikke henvende mig til en ældre kvinde, da jeg tænker, at hun vil synes, jeg er mærkelig. Jeg skriver til dig, fordi jeg ser dig som en tiltrækkende kvinde, og du må da have fået tilbud fra lidt af hvert -også fra fyre i min alder?

Hvordan ser ældre kvinder på unge tilbedere?

Hvad kan jeg gøre, og hvad skal jeg kigge efter?
Venlig hilsen J.A.

Hej J.A.
Jeg har kommet sammen med fyre, der har været ældre, jævnaldrende og yngre end mig selv. Kærligheden kender heldigvis ingen alder.

Derfor vil jeg opfordre dig til at kaste dig ud i kærligheden og give alle kvinder, du møder, en chance -uanset deres alder, hårfarve, højde og drøjde. Hvis du er ærlig og oprigtig, vil en hvilken som helst kvinde føle sig smigret over en seriøs henvendelse fra dig, så hvis du en dag møder en ældre kvinde, som du svinger med, så gå til hende på samme måde, som du vil gå til en jævnaldrende. Held og lykke med det.
Hilsner Gitte

Hvad vil du spørge Gitte om? Skriv til spoerggitte@eb.dk

Har altid fulgt med som det tynde øl
Hej dejlige Gitte!
Jeg var gift med nu afdøde kgl. solodanserinde Solveig Østergaard, er bror til nu afdøde multikunster Jens Jørgen Thorsen, jeg er Ibens far og Mie og Julies bedstefar og sidst -men ikke mindst -var jeg Doktor Thorsen og 'Mor Grethes' søn.

Først var jeg altid præsenteret som 'Doktor Thorsens søn' eller 'Mor Grethes Ole'.

Så blev jeg med tiden præsenteret som 'Jens Jørgens Thorsens bror'. Da jeg blev gift, blev jeg meget ofte præsenteret som 'Solveig Østergaards mand'. (Solveig rettede dog altid præsentation til: 'Jeg er altså Oles kone, og Ole er altså et selvstændigt menneske!!')

Senere blev jeg så 'Ibens far', og nu er jeg sgu blevet præsenteret som 'mine to børnebørns farfar'.

Først da jeg vandt DM i veterantennis, blev mit mindste barnebarn præsenteret som 'Oles barnebarn'.

Synes du, det er i orden?
Knus fra Ole Thorsen i Spanien

Hej Ole
I min brevkasse er der ingen spørgsmål eller problemer, der er for små.

Hvis du har været plaget af at stå i skyggen af din kone, bror, far og datter, så er det da på høje tide, at du gør oprør og fortæller dine omgivelser, hvad du hedder, og hvem du er. Så det er bare om at komme i gang fra nu af. Næste gang, der er nogen, der ikke anerkender dig som Ole, så siger du fra.

Jeg er sikker på, at tingene nok skal forandre sig hurtigt, når folk finder ud af, at det er noget, der har gået dig på i mange år.
Knus Gitte

Hvad vil du spørge Gitte om? Skriv til spoerggitte@eb.dk