Biskop reklamerer for indremissionsk hotel

I en pressemeddelelse fra et kristent pressebureau reklamerer biskop Karsten Nissen for et københavnsk hotel.

Under overskriften "Biskop: Hotel Hebron er mit andet hjem" reklamerer biskop Karsten Nissen for det indremissionske Best Western Hotel Hebron i København.

- Der er god stemning, venligt personale, velmøblerede værelser, lækker morgenbuffet og oplagte konferencelokaler, siger biskoppen i en pressemeddelelse, som det kristne pressebureau "KPresse" har sendt ud.

- Der er et godt udbud af sunde morgenmadsprodukter. Man får en ualmindelig god og venlig betjening af personalet. Og så er det godt, at morgenbuffeten er inkluderet i prisen for overnatningen, tilføjer biskoppen.

Mange faste kunder fra den kirkelige verden
I pressemeddelelsen står i øvrigt, at hotellet har mange faste kunder fra den kirkelige verden, og at biskop Karsten Nissen fra Viborg stift bruger hotellet fast, når han rejser fra Viborg til hovedstaden.

- Jeg overnatter altid på Hotel Hebron, når jeg er til møder i København, der kræver overnatning. Jeg synes meget godt om at overnatte der, fordi man til en rimelig pris får gode velmøblerede værelser, hvor rengøring er helt i top, siger Karsten Nissen.

Best Western Hotel Hebron ejes af Indre Mission og er det sidste såkaldte Missionshotel, der er tilbage i Danmark.

0 kommentarer
Vis kommentarer