Annonce:
Annonce:

Her er årets julehelte: Reddede julen for tre-årigt trafikoffer

Tre Falck-reddere sørgede for, at et tre-årigt, slemt tilredt trafikoffer fik sine julegaver

Gert Jakobsen (tv.) og Frank Steffensen (th.) gjorde formentlig sammen med deres tredje kollega en lille dreng utrolig glad. (Privatfoto)
Gert Jakobsen (tv.) og Frank Steffensen (th.) gjorde formentlig sammen med deres tredje kollega en lille dreng utrolig glad. (Privatfoto)
Annonce:
Følg Samfund

- Vi kunne ganske enkelt ikke bære, at den lille stakkel ikke fik sine julegaver.

Sådan lyder det samstemmende fra de tre Falck-reddere, der gjorde en særlig jule-indsats for en treårig dreng på juleaftensdag.

Den treårige drengs familie var nemlig involveret i en stor trafikulykke på Motorring 3, der gjorde, at de ikke nåede frem til juleaften. Tværtimod måtte de tilbringe juleaften på Rigshospitalets Traumecenter, hvor den tre-årige dreng måtte opereres for adskillige benbrud.

Det gjorde de fremmødte Falck-reddere så triste til mode, at de bestemte sig for at bringe julen ind til Rigshospitalet.

Annonce:

- Jeg skal ærlig indrømme, at jeg fik en klump i halsen, da taget skulle skæres af bilen, og jeg så den lille, tre-årige dreng og alle de julegaver, som han altså ikke ville komme til at få, fortæller Falck-redderen Frank Steffensen til ekstrabladet.dk og fortsætter:

- Derfor besluttede to kolleger og jeg os for at samle alle de mange gaver i tre store sække, som vi sørgede for kom ind til familien på Rigshospitalet. Det er selvfølgelig ikke hver dag, at man kan gøre sådan noget, men vi syntes bare ikke, at han skulle snydes for juleaften oveni at være komme så slemt til skade, siger han.

LÆS OGSÅ: Falck henter julegaver til ulykkesfamilie

Efter at have samlet gaverne ind på ulykkesstedet, sørgede Gert Jakobsen for, at en Falck-medarbejder kørte afsted med dem til familien.

- Jeg holdt jul sidste weekend med min familie, og så hvor glade børnene blev for gaverne, så derfor tænkte jeg bare, at det skulle den arme knægt også have lov til, fortæller han.

Det blev 31-årige Lars Aaangel, der fik turen.

- Jeg nåede desværre ikke at hilse på familien, eftersom drengen var oppe og blive opereret i fuld narkose. Men jeg håber da, at de blev glade for indsatsen, for jeg har aldrig set så mange gaver før, griner han.

- Det er fedt at kunne gøre sådan noget, og vi hører da meget gerne, hvordan det gik med dem.

Syv ambulancer og to akutlægebiler blev sendt af sted til ulykkesstedet, hvor flere biler var kørt op i hinanden.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: