Annonce:
Annonce:

Politiet efterlyser døde på sin hjemmeside

Politiet har glemt at fjerne efterlysninger af flere personer, der er fundet døde, fra sin hjemmeside

Annonce:
Følg Samfund

Flere personer, der er fundet døde, bliver stadig efterlyst med både navn og billede på politiets hjemmeside.

Under 'Savnede personer' på politi.dk ligger der efterlysninger af blandt andre oplysninger og fotos af to mænden. Den ene blev fundet død i april, den anden blev fundet død den 15. december.

Der er også en efterlysning af en kvinde, der forsvandt i oktober 2009. Hun er dog aldrig blevet fundet, men Retten i Aarhus erklærede hende død i oktober sidste år.

Forglemmelse
Det er tilsyneladende forglemmelser, der er årsag til, at efterlysningerne af de døde personer, ikke er blevet fjernet fra politiets hjemmeside.

Sådan lyder forklaringen i hvert fald fra Helle Lundberg, der er kommunikationsansvarlig hos Syd- og Sønderjyllands Politi, der stadig har en efterlysning af en mand, der blev fundet død for over en uge siden, liggende på sin hjemmeside.

Annonce:

- Der bør selvfølgelig ikke ligge efterlysninger af døde personer på vores hjemmeside. Vi plejer altid at fjerne efterlysningerne med det samme, når vi finder en savnet person, og det er en fejl, at det ikke er sket i det her tilfælde. Det vil jeg selvfølgelig sørge for sker nu, lyder det fra Helle Lundberg, der er kommunikationsansvarlig hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

Fjerner dem nu
Også hos Østjyllands Politi, der stadig har efterlysninger af to afdøde liggende på sin hjemmeside, beklager man efterlysningerne af de døde personer.

- Dem, der sender efterlysningerne ud, skal også sørge for at, de bliver fjernet igen fra vores hjemmeside, hvis de efterlyste personer bliver fundet. Vi har haft nogle udskiftninger i vores ledelsessekretariat, så det kan være det, der er gået galt. Men nu vil jeg sørge for at skrive til den ansvarlige med det samme, så de kan blive fjernet, fortæller politikommissær Vagn Matinussen fra Østjyllands Politi til ekstrabladet.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: