Annonce:
Annonce:

Gitte: Drop din perverse hesteveninde

Skriv til Gitte Nielsen: Eks-modellen giver råd om stort og småt til Ekstra Bladets læsere. I denne uge handler det om sex, heste og moden kærestejagt

Du kan skrive til Gitte Nielsen, hvis du har et dilemma og ikke ved, hvad du skal gøre. (Foto: Per Hove Olesen)
Du kan skrive til Gitte Nielsen, hvis du har et dilemma og ikke ved, hvad du skal gøre. (Foto: Per Hove Olesen)
Annonce:
Følg Samfund

Hejsa Gitte

Jeg har en veninde, som jeg har haft i mange år. Det startede som venskab, senere blev vi bollevenner og lidt mere et forhold. Men hun har et mærkeligt ønske: Hun er meget vild med heste og hendes ønske er at prøve at blive taget af en hest og så give den et blowjob???

Jeg er bange for, at hun smutter, hvis jeg siger, at jeg ikke vil opfylde det ønske –og det har jeg ikke lyst til, for jeg kan se en god fremtid for os. Så skal jeg bare lade hende gøre det?

Hilsen B.J.

Hi B.J.

Get the fuck out –now! Jeg har redet hele mit liv og elsker heste, og jeg finder din venindes forslag ikke alene mærkeligt, men direkte sygt.

Annonce:

Det, hun har i tankerne, er ren dyremishandling og en grov krænkelse af et forsvarsløst levende væsen. Så mit råd er naturligvis, at du på ingen måde siger ja til så pervers en sexleg. Gør det forbi og find dig i stedet en sød og kinky bolle-veninde, som ikke er grænseoverskridende pervers, og som du måske på sigt kan blive kæreste med.

Gitte

Klik her og skriv til Gitte: Har du et dilemma? Skriv til mig på spoerggitte@eb.dk. Hver uge besvarer jeg en række spørgsmål og belønner det bedste med en signeret kopi af min selvbiografi 'Gitte Nielsen - du har kun et liv'.

Hej Gitte

Jeg er en mand på 62, som har lidt svært ved at finde en sød dame. Da jeg er meget stille af natur, har jeg svært ved at tale en hel masse. Jeg var på date med en sød dame men fik en mail dagen efter om, at vi ikke skal ses mere. Hvordan får jeg en god samtale i gang, når jeg skal på en date?

Hilsen fra den stille

Hej stille mand!

Skønt, at du i en alder af 62 stadig har mod på at gå på kærestejagt.

Da jeg var absolut allermest forsumpet og nede i en bølgedal, fandt jeg alligevel kærligheden. Så det er aldrig for sent.

Annonce:

Mange kvinder værdsætter en mand som dig, så vær dig selv og vær ikke bange for at tale om dig og de ting, du holder af. Men spørg også ind til hende, find ud af, hvem hun er, og hvad hun vil have ud af livet. Og husk så, at kærlighed ikke altid er nem. Hvis en kvinde ikke er interesseret, så var det ikke 'meant to be', som vi siger herovre i USA.

Held og lykke – og lad mig høre, når du har fundet kvinden i dit liv.

Knus Gitte

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: