Annonce:
Annonce:

Tiger opløst ved en fejl

Butikskæden Tiger blev fredag erklæret i likvidation, hvilket i praksis betyder at firmaet er opløst. Der er dog tale om en tastefejl - så bare rolig du kan stadig nå, at købe pakken til pakkelegen

Annonce:
Følg Samfund

Butikskæden Tiger har i disse juletider kronede dage.

Folk strømmer ind i butikkerne på i Danmark og i udlandet for at købe pakker til diverse pakkelege.

Men alt er ikke som det skal være, for firmaet er nemlig lige pt. opløst. Der er dog tale om en fejl.

Og lad det derfor være sagt med det samme - bare rolig, du kan stadigvæk få billige pakker til pakkelegen.

Men en simpel tastefejl hos CVR-registeret betyder dog, at butikskæden Tiger siden fredagaften har været i likvidation på dansk - oplæst/ophørt med at eksistere. Det fremgår af CVR-registeret.

Og her står blandt andet, at ledelsen er fratrådt og at selskabets kreditorer opfordres til at anmelde deres krav til likvidator - i dette tilfælde advokaten fra Nordsjælland.

Annonce:

Overrasket direktør
Da ekstrabladet.dk tidligere i dag fangede direktør for Tiger, Lennart Bent Lajboschitz, var han mildest talt overrasket over, at hans firma ikke længere eksisterede, og han satte derfor en mindre undersøgelse i gang.

Der er også grund til at være overrasket. Som et af efterhånden få firmaer herhjemme klarer kæden med det billige tingel-tangel sig faktisk sikkert gennem krisen. Alene sidste år havde firmaet et overskud på 39 mio kroner efter skat og en omsætning på 444mio kroner.

Ingen oplæsning på vej
Tigers økonomidirektør Gert Jensen vendte tilbage til ekstrabladet.dk ud på eftermiddagen, og her kunne han så fortælle, hvad der var sket.

- Der er en advokat fra et Nordsjællandsk advokatkontor, der har lavet en fejl. Hun er kommet til at skrive det forkerte CVR-NR, da likvidationen af det andet firma skulle oplyses, men vi har fået at vide, at fejlen vil blive rettet , Gert Jensen understregede desuden, at firmaet på ingen måde er i farezone for at gå i opløsning.

Senere viste det sig imidlertid, at det alligevel ikke var hos det nordsjællandske advokatkontor, at fejlen lå, men derimod hos CVR, der har sendt en undskyldning af sted til Tiger. CVR har omgående rettet fejlen, så Tiger nu her klokken 17.00 dansk tid igen eksisterer.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: