Annonce:
Annonce:

Julefrokoster betyder flere flytninger

Når der har været lidt for heftig flirten ved julefrokosten, så kan det koste parforholdet. Det nyder flyttefirmaerne godt af

Først hygger vi os til julefrokosten, og så er det hjem og pakke (Foto: Colourbox)
Først hygger vi os til julefrokosten, og så er det hjem og pakke (Foto: Colourbox)
Annonce:
Følg Samfund

Telefonen kimer ekstra meget i december måned hos landets flyttefirmaer.

Flyttefirmaerne får nemlig flere henvendelser efter julefrokosterne, fordi kærestepar eller ægtefæller har været hinanden utro. Det fortæller DR Østjylland.

Hos Byens Flytteforretning i Horsens oplever man flere akutte henvendelser i december, som for eksempel småberusede mænd eller kvinder, der behøver flyttehjælp en sen aften efter julefrokosten.

- Det er hen i løbet af december, det er ikke noget, vi oplever stort set resten af året. Det har jo højst sandsynlig noget at gøre med, at folk har været til nogle julefrokoster og måske har dummet sig en lille smule, siger Det fortæller ejer af Byens Flytteforretning i Horsens, Jeanette Kondrup.

Annonce:

Hos netportalen flyttefirmapriser.dk er meldingen den samme. Her sender direktør Steen Bay kundernes henvendelser videre til flytteforretninger i blandt andet Aarhus, Silkeborg og Skanderborg.

- Jeg oplever en stigning i antallet af henvendelser, når man har overstået de fleste julefrokoster, siger Steen Bay.

- Så bliver utroskaben opdaget, og så kommer der mange folk, som skal flytte, og fortæller, at det kun er halvdelen af møblerne, der skal med. De henvendelser er der mange af i forhold til resten af året, siger han.

Det er oftest kvinder, der ringer efter flyttefirmaerne, og de fleste henvendelser kommer fra folk i aldersgruppen 35 år og opefter.

Utroskaben til julefrokosten er med til at sætte omsætningen i vejret hos Steen Bay og de flyttefirmaer, han samarbejder med.

- Man kan godt mærke, at der er en masse omsætning. Der er et flow, og flyttefirmaerne er glade. De har jo noget at lave, og det er det, det handler om, siger Steen Bay.

Også i januar er der tendens til flere skilsmisseflytninger.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Claus Hjort Frederiksen kræver åbenhed – men dørene smækkes i
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: