Annonce:
Annonce:

Se billederne: Amanda Jacobsens hjem på tvang

Svindeldronningens kostbare, schweiziske ejendele bortauktioneret

Annonce:
Følg Samfund

Der er langt fra samfundets allerøverste tinder til den absolutte bund. Rigtig langt endda.

Det har svindelanklagede Amanda Jacobsen måttet sande, efter hendes luksusliv bid for bid er faldet fra hinanden over det seneste år.

Læs også: Bodyguard: Amanda bestilte lejemord

I februar afslørede Ekstra Bladet, hvordan hun i årevis bedrog sin schweiziske arbejdsgiver, Gate Gourmet, for mere end 130 millioner kroner - penge som hun brugte til at finansiere sit ekstravagange luksusliv med millionbiler, luksusvillaer og alt, hvad der hører sig til på samfundets 1. klasse.

Men de penge vil det schweiziske cateringselskab dog have tilbage, og derfor har de langsomt, men sikkert overtaget alle hendes ejendele, som de derefter har forsøgt at afhænde til højstbydende. Senest var det så indboet i hendes luksusbolig i Zürichs absolut mest mondæne kvarter, der stod for tur. Dørene blev således slået op på vid gab i gigantvillaen, og alle interessede kunne slå et smut forbi for at gøre en god handel på nogle af de dyre og særprægede ejendele.

Læs også: Amandas liv - fra fødsel til fængsel

Blandt de mange ekstravagante effekter, der blev solgt på tvangsauktionen, var blandt andet adskillige ræve-, mink- og chinchilla-pelse, hele fem gigantiske fladskærme, ægte kunst og hundredvis af kasser med legetøj til Amanda Jacobsens elskede børn,

Amanda Jacobsen, hvis mand begik selvmord kort efter afsløringerne, afventer lige nu en retssag, hvor hun risikerer adskillige års fængsel for økonomisk kriminalitet.

Læs også: Amanda nåede ikke mandens begravelse

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: