Salafister: Sådan ændrer vi Danmark

Ekstremister i det københavnske nordvestkvarter uddyber i ny video, hvad deres planer for Tingbjerg og Danmark er

SE VIDEO FRA YOUTUBE HER

Alkohol, hårde stoffer, korruption og kriminalitet. Det er bare nogle af årsagerne, som gruppen ’Kaldet til Islam’ i en ny video uddyber til, at de vil oprette en shariazone i bydelen Tingbjerg ved København.

- Masser af folk er kommet over til os og sagt, at de har mistet deres guld, fordi der har været indbrud. Der er folk, der har henvendt sig til os, der har mistet bærbare osv.

Læs også: Salafister: Derfor indfører vi Sharia i Tingbjerg

- Derfor vil vi i gruppen patruljere om morgenen og aftenen og holde øje med området, så vi alle sammen har det trygt og godt og retfærdigt i Tingbjerg, forklarer Abu Rasheed fra gruppen som indledning.

Giver folk et alternativ
Men det er ikke nok. Allerhelst så ’Kaldet til Islam’ gerne, at hele samfundet gennemgik en omvæltning til fordel for en muslimsk, retfærdig styreform og at man gør op med Danmarks dårligdomme.

- Hvis vi definerer korruption, er det f.eks. pornografi, alkohol, stoffer, indbrud og kriminalitet og forskellige andre ting. Som muslimer ser vi denne korruption i Tingbjerg og i Danmark.

- Men problemet er, at vi ikke kan ændre med vores hænder, med mindre vi har autoriteten. Det er derfor, at kaldet.com er opstået, for vi vil gerne give folket et alternativ, lyder det i videoen, der torsdag blev lagt på Youtube.

Hugger hånden af
Hvis gruppen skulle have held til at få oprettet et område eller land efter Sharia-forbillede, har medlemmerne bl.a. også tænkt på, hvordan lov og orden kan opretholdes.

- Hvis en person stjæler en værdi, der er lavere end en fjerdedel af en dinar, så kan man ikke hugge hans hånd af. Hvis en person stjæler fra et offentligt, sted kan man heller ikke hugge hans hånd af. Hvis en person stjæler ikke-tilladte ting som alkohol eller svinekød, så kan man heller ikke hugge hans hånd af.

- Hvis en person stjæler fra et privat sted og gør det hemmeligt, kan man til gengæld hugge hans hånd af. Det vil sige, at inden man overhovedet tænker på at hugge hans hånd af, skal man gennemgå de her betingelser, siger Abu Musa i videoen.

- Vi muslimer har ikke magten i Danmark, så vi kan ikke gøre de her ting. Men får vi det, vil vi med Allahs vilje implementere de her love, slår Abu Musa blandt andet fast.

Læs også: Støjberg til 'vanvittige salafister': Find jer et andet land

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen