Nye sex-anklager mod Berlusconi

Medier: 11 kvinder stod i kø foran hans værelse. - Jeg havde kun sex med otte, siger Berlusconi på bånd

Berlusconi har tidligere vist, hvad han mener om anklagerne (Foto: AP)
Berlusconi har tidligere vist, hvad han mener om anklagerne (Foto: AP)

Den italienske opposition kræver svar på, om 71-årige Silvio Berlusconi har anvendt regerings-fly til at hente escort-piger til private feste.

Samtidig publicerer aviser udskrifter af en telefonsamtale, hvor premierministeren praler med, at der står 11 kvinder uden for hans værelse for at have sex med ham.

- Jeg var kun sammen med otte, siger han dog.

Samtalen skulle - i ifølge den udpegede anklager - være med den påståede alfons Giampolo Tarantini, skriver BBC.

- Jeg kunne ikke fortsætte. Man kan ikke være sammen med alle, lyder det ifølge medierne på bånden og Berlusconi skulle næste morgen havde udtrykt sin 'tilfredshed med at have afstået'.

I en anden samtale beskriver Berlusconi sig selv som 'premierminister i sin fritid'.

Tarantini anklages for at have betalt kvinder for at være prostituerede ved Berlusconis privates fester i hjemmene i Rom, Sardinien og udenfor Milano. Anklageren hævder, at Tarantini har forsøgt at afpresse premierministeren for 800.000 euro (næsten seks millioner kroner, red).

Pengene skulle udbetales for at han ville holde kæft. Berlusconi har betalt, men siger det var for at 'hjælpe en familie i nød'.

I alt anklages otte personer for at have 'leveret' ludere til den italienske leder. Nogle for at få et job, en kontrakt eller andre fordele. Købe-sex er ikke ulovligt i Italien og Berlusconi er ikke selv anklaget. Men anklageren vil have ham til at vidne.

Berlusconi nægter, at der har været betalings-piger eller sex-orgier.

- Det var ikke andet end nogle festlige sammenkomster, siger hans advokater i en udtalelse.

I dag lørdag forlanger oppositionen en undersøgelse, der skal vise om regeringsfly er blevet brugt i forbindelse med sex-festerne.

Ifølge avisen Corriere della Sera skulle Berlusconi have sagt til Tarantini, at han var nødt til at tage til Milano en bestemt aften, da det var der han kunne anvende flyet. Tarantini spurgte om nogle af kvinderne kunne flyve med fra Rom og Berlusconi skulle have sagt ja, oplyser AP.

Premierministeren er ved at blive skilt fra sin anden kone.