Annonce:
Annonce:

Afsløring: Sharialoven hersker i Danmark

Om 15 år kan Danmark, som vi kender det være smadret, vurderer ekspert. Køb Ekstra Bladet i dag og se kortet over landets sharia-områder

Adnan Avdic (th) og Ali Salim opfordrer troende til at lade være med at stemme. (Foto: Jakob Jørgensen)
Adnan Avdic (th) og Ali Salim opfordrer troende til at lade være med at stemme. (Foto: Jakob Jørgensen)
Annonce:
Følg Samfund

Demokrati på Østerbro og sharialovgivning på Nørrebro. Umiddelbart et vanvittigt scenarium, men ikke mere vanvittigt end, at det kan være virkelighed inden for en overskuelig fremtid.

– Sharialov fungerer allerede i flere bydele. På Nørrebro kører man flere steder et parallelt samfund, hvor religiøse dogmer kører ved siden af de danske, siger integrationsrådgiver og anti-terror ekspert, Mohammad Rafiq til Ekstra Bladet.

Køb Ekstra Bladet i dag og se kortet over de områder, hvor sharialovgivningen hersker. Køb eBladet her

– Sådan vil vi have mange bydele, hvor man som dansker og demokrat ikke, vil have nogen chance for at gøre en indsigelse, siger Rafiq, der har besøgt flere af landets ekstremistiske boligområder.

Annonce:

Landet snart smadret
Ekstra Bladet kan i dagens avis vise et kort over områder i Danmark, der er tikkende sharia-bomber - lige fra København, Odense og Århus. Med andre ord blomstrer ekstremismen i hele landet.

– Vi har et stort problem, fordi de forskellige fundamentalister får mulighed for at få hele magten i områder, fordi systemet ikke har muligheder for at gribe ind. Danmark, som vi kender det, kan være smadret om 10-15 år, siger Mohammad Rafiq.

Professor Mehdi Mozaffari, som leder Center for Forskning i Islamisme og Radikaliseringsprocesser ved Århus Universitet, bekræfter udbredelsen af sharialov.

– Sharialovgivningen eksisterer i større eller mindre omfang i alle danske ghettoer, lyder det fra professoren.

Følg Ekstra Bladet på Facebook HER 

8.000 ekstremister
Ekstra Bladet kunne forleden fortælle, hvordan to ekstremistiske muslimer - adnan Avidc og Ali Salim - delte flyers ud på Nørrebro med henblik på at få folk til at lade være med at stemme til folketingsvalget.

Annonce:

De er en del af omkring 8.000 mørke ekstremister, som blandt andre tæller religiøse grupperinger og organisationer som Hizb ut-Tahrir og salifister. Med pres og trusler afholder de, ifølge Rafiq, cirka 30.000 fra at stemme - altså til at fravælge demokratiet til fordel for sharialov.

Sharia er en religiøs lov, som både omfatter lære, livsmønster for den enkelte, lige som det også er et moral og lovkodeks for samfundet. Følger man ikke sharialovgivningen, er der kontakt afregning. Blandet andet skal kvinden, der handler ’utugtigt’ og manden, ’der bedriver hor’ piskes med hundrede piskeslag.

Køb Ekstra Bladet i dag og se kortet over de områder, hvor sharialovgivningen hersker. Køb eBladet her

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: