VIP-bordel hærget: 35 ruder smadret med kølle

Flere gerningsmænd amok på VIP-bordel ved Næstved

VIP-bordellet på Udsigtsbakken i Appenæs har mange forventningsfulde kunder på hjemmesiden, men allerede inden åbningen har 'Club Udsigten' været ramt af et angreb. Det skriver Sjællandske.

- Onsdag morgen kl. 00.06 får vi en henvendelse fra et vidne, som har set 3 - måske 5 - personer i en stor mørk bil. Den ene er iført mørkt tøj og en elefanthue. Han løber ud af bilen, og smadrer 35 ruder med en kølle, siger Niels Denny Sørensen, leder af lokalpolitiet.

Vidnet til angrebet måtte må springe for livet, da den store mørke bil forsøger at køre personen ned.

Niels Denny Sørensen oplyser, at politiet ikke har fundet nogle spor af gerningsmændene. De runderede i området efter midnat, men uden held. Derfor beder politiet nu offentligheden om hjælp til at finde gerningsmanden med køllen og hans venner i den sorte bil, oplyser Sjællandske.

Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger er det 'bøssegangsterne' Henrik og Bo Madsen, der står bag VIP-bordellet uden for Næstved. Begge er indblandet i en sag om svindel for millioner.

Ved du noget om den kommende sex-klub og dens ejerforhold? Så send en sms til 1224 (alm. sms-takst) eller en mail til 1224@eb.dk.

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
0 kommentarer
Vis kommentarer