Løkke hastede fra sankthans

Det var en travl statsminister, der leverede årets tale på Marienborg i aften. Lene Espersen holder båltalen og futter heksen af

4-500 mennesker var valfartet til marienborg i aften for at holde sankthans og for at høre statsministerens tale. Men Lars Løkke havde ikke for meget tid, han undskyldte under sin tale, at han var nødt til at løbe i utide. Han var nemlig på vej til Bruxelles, hvor han forud for næste EU-topmøde skal holde møde med andre statsledere. han nåede dog at tale lidt om finanskrisen, før han sluttede af.

Læs også: Løkke vælger sankthans

Løkke tog sig dog tid til at gå langsomt gennem menneskemængden og få taget billeder med børn og voksne, der ønskede sig selv fotograferet med Venstre-formanden.

Sankthansaften behøver dog ikke at slutte for de mange fremmødte, bare fordi Lars Løkke forlader festen. Der er nemlig både tale fra Lyngby-Taarbæk Kommunes borgmester og orkestermusik og fælles-midsommersange.

Læs også: Her er de gratis sankthans-koncerter

Selve båltalen holdes kl 21.00 af udenrigsminiuster Lene Espersen, der også skyder heksen afsted fra marienborg til Bloksbjerg.

0 kommentarer
Vis kommentarer