Varmen haster mod Danmark

Vi får jævne temperaturer i weekenden, der dog stiger og fører til rigtig sommervarme mandag og tirsdag

Skoleeleverne kan se frem til mere sol end de stod op til, når deres ferie starter i eftermiddag. Men alt i alt får vi en noget 'blandet dag', fortæller Jens Ringgård Christiansen fra TV2 Vejret.

- Der kommer perioder med sol og perioder med skyer. Og så vil nogle opleve, at der kommer nogle kortvarige byger på 10-15 minutter, siger han.

Temperaturen fredag bliver op til 17 grader - og det bliver ikke meget varmere lørdag.

- Vi får en lørdag, hvor vi skal have pænt med tørvejr. Det tror jeg nærmest, alle får. Men det bliver stadigvæk uden prangende temperaturer, siger Jens Ringgård Christiansen.

Men pilen peger i den rigtige retning i de her første dage af skolernes sommerferie, fortæller han.

Søndag bliver der sol flere steder - men også skyet. Og selvom der også bliver småregn i løbet af søndag eftermiddag, så er det ikke så skidt endda.

- Det skyldes nemlig, at der er en varmefront på vej, siger han.

- Og den åbner for, at vi får nogle rigtig varme dage mandag og tirsdag. Tirsdag op til 30 grader og mandag på den pæne side af 25 grader. De dage ser ud til at byde på masser af solskin, siger Jens Ringgård Christiansen.

Det danske sommervejrs foranderlige lune fornægter sig dog ikke. Ud på eftermiddagen tirsdagen kan der nemlig komme tordenbyger.

Se vejrudsigten for dit lokalområde her

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer