Skønhedssnobber invaderet af grimrianer

30.000 grimmme mennesker er blevet smidt af dating-sitet BeautifulPeople.com. De blev lukket ind af en tidligere medarbejder

Vi gætter på, at denne charmetrold godt kan blive medlem. (Modelfoto: Colourbox.com)
Vi gætter på, at denne charmetrold godt kan blive medlem. (Modelfoto: Colourbox.com)

Det danksejede dating-site BeautifulPeople.com er kun for de rige og de smukke, og for at sikre, at ingen grimme slipper ind, skal alle ansøgere vurderes af medlemmerne, som kan stemme om de håbefuldes skæbne.

Men en fejl i det system har gennem de seneste seks uger tilladt omkring 30.000 grimme mennesker at oprette en profil og få adgang til sitet uden først at blive godkendt.

En bitter pille
Ifølge managing director Greg Hodge fattede man mistanke, da usædvanligt mange mennesker pludselig sluttede sig til kredsen af smukke mennesker, og et grundigere tjek afslørede, at mange af dem ikke just var billedskønne.

- Vi har oprigtigt ondt af de uheldige mennesker, som fejlagtigt blev accepteret på sitet og som troede, om end kun i et kort stykke tid, at de var smukke. Det må være en bitter pille at sluge. Men det er bedre at have fået et lille stykke af himlen end aldrig at have smagt det overhovedet, siger Hodge til Computer Business Review.

700.000 lækre medlemmer
Knap 12.000 af de udsmidte kommer fra USA, mens godt 3000 er fra England.

BeautifulPeople.com har over 700.000 lækre medlemmer, og sitet har erfaret at de grimmeste mennesker i verden bor i England, Rusland og Polen. Det er i hvert fald de lande, hvor den højeste procent af ansøgerne er for grimme til optagelse.