Diller-gate: Trækker sig efter liderlige fotos

Toppolitiker trækker sig fra USA's kongres efter at have sendt lumre billeder til kvinder

Foto: AP
Foto: AP

Halvnøgne billeder af en diller i et par boksershorts og liderlige emails blev den amerikanske kongresmand Anthony Weiners endelige.

Den gifte 46-årige politiker trak sig i dag fra sin post i Repræsentanternes Hus, efter at 'Diller-gate' voksede sig for stor. Weiner undskyldte på et pressemøde for 'de personlige fejltagelser, jeg har gjort, og for den ydmygelse, jeg har forårsaget'.

Venter barn
Anthony Weiner nægtede først ethvert kendskab til billederne, som han sendte til seks forskellige kvinder, som han har mødt på Facebook og Twitter. Og da han endelig gik til bekendelse, afviste han, at han ville gå af.

Læs også: Diller-sagen ruller: Han skrev, at han var liderlig

Men siden har flere af hans partifæller lagt pres på ham for at få ham til at trække sig, og tirsdag sagde selv præsident Barack Obama, at "hvis det var mig, ville jeg trække mig. Nu."

Dermed er det enden på en politisk karriere, der tegnede rigtig lovende. Weiner blev betragtet som et af fremtidens store navne i partiet og en mulig kandidat til borgmesterposten i New York i 2013. Men som mange før ham er den politiske karriere nu røget på grund af hans manglende evne til at tøjle sin sex-drift.

Pornostjerne vil af med 'dilleren'

Den nu tidligere toppolitiker er gift med Huma Abedin, der arbejder for udenrigsminister Hillary Clinton, der om nogen kan give gode råd til, hvordan man klarer sig igennem, når mandens seksuelle eskapader trækker overskrifter. Mens skandalen blev afsløret, kom det oven i købet frem, at Huma Abedi er gravid med parrets første barn.

1 af 2 Foto: AP
2 af 2 Foto: AP
0 kommentarer
Vis kommentarer