Solcreme og paraply skal frem igen i dag

På trods af nattens regnskyl byder de kommende dage på mere sommer og varme. Sidst på ugen bliver det køligere

Mandag kunne danskerne nyde årets hidtil varmeste dag, og på trods af et ordentlig regnskyl mandag aften, er det ikke tid til at pakke shorts og solbriller helt væk endnu.

- Mandag nåede vi op på omkring 28 grader, og helt så varmt bliver det ikke i dag, men det bliver generelt en meget sommerlig dag, siger Olaf Mathiassen, vagthavende meteorolog ved DMI.

Over hele landet vil der dog være en del skyer, men ikke flere end, at solen i løbet af dagen titter frem de fleste steder, og temperaturen vil ligge på omkring 18-23 grader.

- Samtidig er der næsten ingen vind, så det vil føles endnu varmere, siger Olaf Mathiassen.

I den østlige del af landet kan termometeret komme helt op og vise omkring 25 grader. Her er det dog - især på Sjælland - en god idé også at have en regnjakke i tasken, da solen i perioder kan blive afløst af enkelte regn- og tordenbyger.

- Men det bliver slet ikke i det omfang, vi så mandag eftermiddag og aften. Man kan ikke helt udelukke, at der kommer skybrud enkelte steder, men det er usandsynligt, siger Olaf Mathiassen.

Onsdag formiddag ser ligeledes fin ud med temperaturer omkring 20-25 grader, men i løbet af eftermiddagen rammer endnu et regnskyl hele landet.

- Det kan godt gå hen og blive et kraftigt regnvejr nogle steder og også med stedvis torden. Regnvejret fortsætter til torsdag morgen, og derefter bliver det køligere, lyder det fra DMI.

Fredag byder ifølge de foreløbige prognoser kun på 13-18 grader, mens pinsen ser lidt bedre ud. Her er der udsigt til en hel del sol og temperaturer op mod 20 grader.

- Umiddelbart ligner det en hæderlig pinse, siger Olaf Mathiassen.

Har du optaget en flot vejr-video? Upload i boksen til højre!

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer