Weekenden bliver hed

Op til 25 grader og næsten vindstille. Sommervejret fortsætter hen over weekenden

Solcreme er en nødvendighed - eller i hvert fald yderst fornuftigt - at have på, hvis du skal opholde dig udendørs i løbet fredagen og weekenden. Hele landet får nemlig masser af sol og varme i de kommende dage, oplyser Danmarks Meteorologiske Institut (DMI).

- Dagen i dag bliver solrig over hele landet, vi får stort set ingen skyer, og temperaturer mellem 20 og 25 grader. Der bliver lidt køligere ved kyster med pålandsvind, men der bliver generelt ikke særlig meget vind, siger meteorolog Bill Vejdegren.

- Lørdag og søndag fortsætter det gode vejr. Der bliver måske lidt flere skyer, men ikke noget der tager solen helt. Og der er ingen risiko for regn i weekenden. Det bliver også meget varmt med temperaturer op imod 25 grader, siger han.

Sidst på søndagen begynder der dog så småt at komme flere skyer - specielt i den sydlige del af landet. Og mandag får vi formentlig regnvejr.

- Der kommer et lavtryk op sydfra, og det er lidt usikkert, hvilken bane det tager. På en eller anden måde skal det nok ramme landet. Nogle modeller giver mest nedbør i Jylland, andre modeller giver mest nedbør østpå, siger Bill Vejdegren.

- Men der kommer regn og tordenbyger mandag. Det bliver dog stadig varmt, så vejret kommer til at være fugtigt og lummert, siger meteorologen.

Se, hvordan vejret bliver i dit lokalområde, her

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere