Varmen er kommet for at blive

Ifølge kalenderen er juni, juli og august sommermånederne i Danmark. Meget passende lyder startskuddet til sommeren under bragende sol

Sommersol og glade smil (Foto: Linda Johansen).
Sommersol og glade smil (Foto: Linda Johansen).

Kalenderen siger 1. juni og dermed er sommeren startet.

Og hos Meteorologisk Institut tøver vagthavende meteorolog Thyge Rasmussen heller ikke med, at lovprise de kommende dages vejr:

- Solen vil skinne fra en stort set skyfri himmel, og især fredag og lørdag bliver vejret flot - og det er også her at temperaturen vil blive højest, og lande på omkring 25 grader.

Se vores vejrpige servere varmen

Det gode vejr i Kristi Himmelfarts-ferien er i øvrigt helt i tråd med det hidtidige ferievejr her i foråret. Såvel i påsken, som i Store Bededags-ferien var vejret nemlig også strålende.

Ifølge den vagthavende meteorolog er det mere usikkert, at 'spå' om vejet i næste uge:

- Generelt vil vejret formentlig blive en anelse mere ustadigt i den kommende uges tid - men det vil dog fortsat være lunt og sommerligt.

Lovende udsigt
I den seneste vejrudsigt fra TV2 Vejret er meteorolog Peter Tanev lidt mere optimistisk:

- Efter en lidt kedelig tirsdag tyder det atter på sommervejr i resten af næste uge. Onsdag ligner det, at vi også kommer over 22-23 grader flere steder. Og torsdag og fredag ligner det, at vi igen får 25 grader, siger han ifølge Ritzau.

Se din lokale vejrudsigt her

0 kommentarer
Vis kommentarer