Ustadigt vejr hele ugen

Det bliver typisk dansk sommervejr i denne uge, hvor man næppe skal planlægge havefest. Til gengæld ser junivejret smukt ud

Vejret bliver lettere skizofrent i denne uge, som det var her på Bellevue Strand en sommerdag i fjor. (Foto: Kim Agersten)
Vejret bliver lettere skizofrent i denne uge, som det var her på Bellevue Strand en sommerdag i fjor. (Foto: Kim Agersten)

Skyet, klart, regnfuldt, tørt, varmt og småkøligt.

Det er ikke vejrprognosen for denne uge, men for stort set hver eneste dag i denne uge. Det bliver med andre ord voldsomt ustadigt.

Tørt og vådt
- Vinden kommer fra vest, fra de britiske øer, og tager en mild men meget ustadig vejrtype med sig. Derfor bliver det 'typisk dansk sommervejr', siger meteorolog Kim Bentzen fra vejret.dk.

- Det skal forstås på den måde, at vejret hurtigt kan slå om, sådan at man på relativt kort tid kan opleve klart vejr, tunge skyer og regn, siger han til ekstrabladet.dk.

Tjek vejret i dit lokalområde time for time 10 dage frem på vejret.dk.

- Derfor er det en risikabel affære at planlægge havefest i denne uge. De bedste dage at kaste sig ud i udendørsaktiviteter er i dag, mandag, og onsdag, som ser ud til at få bedst vejr, siger meteorologen.

Et lavtryk, som rammer landet fredag, truer med at give os en regnfyldt weekend.

Strandvejr i næste uge
- Der ser ud til at komme pæne mængder vand fredag og lørdag, og det klarer først helt op søndag, siger Kim Bentzen til ekstrabladet.dk.

Til gengæld har han godt nyt om årets første sommeruge:

- I næste uge ser det rigtig fornuftigt ud for chancerne for strandvejr - indtil videre, lyder det fra meteorologen.

Tjek vejret i dit lokalområde time for time 10 dage frem på vejret.dk.

1 af 2 Temperaturen hele ugen vil ligge mellem 10 og 20 grader i dagtimerne. (Polfoto/Thorkild Amdi)
2 af 2 Vejret bliver lettere skizofrent i denne uge, som det var her på Bellevue Strand en sommerdag i fjor. (Foto: Kim Agersten)
0 kommentarer
Vis kommentarer