Annonce:
Annonce:

TV: Fråse-kongen amok - smed gaver i skraldespand

Tårnbys førstemand, Henrik Zimino (S), har vundet prisen for mest tåbelige kommunale indkøb - men den pris ville han bestemt ikke have

Blomster og sparegris til Tårnbys fråse-borgmester. Men dem ville han ikke have.
Blomster og sparegris til Tårnbys fråse-borgmester. Men dem ville han ikke have.
Annonce:
Følg Samfund

LÆNGERE NEDE I ARTIKLEN: Se kort over fråse-kommunerne

Det begyndte godt og skulle have været en festlig dag, da Ekstra Bladet med favnen fuld af blomster ville lykkeønske Tårnbys borgmester, Henrik Zimino (S), med, at han havde vundet prisen for det mest tåbelige kommunale indkøb.

Men det blev ikke en rigtig festlig prisoverrækkelse.

LÆS OGSÅ: Kommunal shop-amok midt i krise

Det hele endte i stedet med, at Tårnbys borgmester midt i regnen kylede Ekstra Bladets pris - en smilende Pondus-sparegris med plads til masser af skattekroner samt en buket hvide blomster - i skraldespanden.

Ekstra Bladet har i en uge været landet rundt for at se, hvad landets borgmestre har formøblet på dyre og tåbelige indkøb, alt imens der er blev prædiket om sparetider.

Annonce:

Kostbare skilte på Rådhuset
I søndag introducerede vi de ti mest tåbelige indkøb - og indtil tirsdag har man på ekstrabladet.dk kunnet stemme på det allermest tåbelige kommunale indkøb.

DAGENS LEDER: Tillykke til Tårnby

I det hårde felt løb Tårnbys speciallavede designerskilte til i alt 447.317,89 kroner af sted med flest stemmer, i alt 27 procent, skarp forfulgt af portrætindkøbet af Koldings nu fyrede kommunaldirektør Ingemann Olsen.

Virkede generte
Tårnby Kommune optræder endda to gange på toptilisten, da kommunens kommunaldirektør har købt landets dyreste kommunale kontorstol til 21.485 kroner.

Cirka 14.000 dyrere end de kontorstole, som Dansk Industris direktører sidder på.

Det var derfor med stor begejstring, da Ekstra Bladet både mødte borgmesteren og kommunaldirektør Klavs Gross i deres fælles forkontor.

Sky spidser gemte sig
Men de to byspidser er desværre lige så sky, som de er gode til at bruge skattekroner.

Inden de havde nået at få prisen, var de begge forsvundet ind på hver deres kontor og havde lukket døren.

Annonce:

FREDERIKSBERG: Kostbar stol endte i borgmesterens hjem

Vi har dog ikke det fjerneste imod generthed og gav Tårnbys borgmester endnu en tilbud til at være med i en festlig prisoverrækkelse.

I en bil og med blomster på skødet sad vi pænt og ventede på den modsatte side af vejen ved borgmesterens hus.

Se din kommunes tåbelige indkøb her (artiklen fortsætter under grafik):

Annonce:

</p><p><b>Havde glemt nøgler</b><br /> Alt tyder dog på, at borgmesteren havde haft en stressende dag, da han endelig dukkede op. Først gav han en ung pige, som havde stået foran huset i regnen og spejdet i retning mod rådhuset, et sæt nøgler, hvorefter hun låste sig ind.</p><p>Derefter kørte han igen for så at komme tilbage og beskylde avisen for at have skræmt hans datter, så han var nødt til at komme hjem.</p><p>- Det er noget svineri, sagde borgmesteren nogle minutter efter, at den unge pige endelig var kommet i ly for regnen.</p><p><b>LÆS OGSÅ: <a href="http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1545900.ece">Hans røv har den vildeste luksus i Tårnby</a></b></p><p>Om det var smilende Pondus eller blomsterne i bilen, der virkede skræmmende, står stadig noget uklart, men i stedet for flere misforståelser stillede vi prisen foran borgmesterens havelåge, så han kunne hente den i al stilhed.</p><p>Der gik ikke længe, før borgmesteren kom ud fra sit hus, og netop som man troede, at borgmesteren alligevel var blevet glad for sin pris, røg de begge lige i skraldespanden.</p><p>Ekstra Bladet ønsker trods alt borgmester Henrik Zimino et stort tillykke med prisen.</p>

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: