Sommervejret fortsætter

Sommervejret fortsætter de næste ti dage - dog kan dele af landet bliver ramt af forbigående regn onsdag og torsdag

Der vil være masser af letpåklædte damer i den kommende tid, for det varme sommervejr fortsætter(Foto: Thomas Lekfeldt)
Der vil være masser af letpåklædte damer i den kommende tid, for det varme sommervejr fortsætter(Foto: Thomas Lekfeldt)

Påsken har budt på fantastisk vejr med høj sol og skyfri himmel, men selv om der har gået rygter om, at der er omslag i vejret, så er der ingen grund til at lægge bikinien tilbage i skabet.

Vi kan nemlig ånde lettet op, for sommervejret er ikke på retur.

Muligvis lidt regn
Det varme, solrige vejr holder de kommende ti dage, hvor vi kan forvente at få temperaturer på omkring 20 grader.

- Der kan muligvis komme forbigående regn onsdag og torsdag, og temperaturerne kan falde med et par grader, men derefter ser det stabilt, flot og sommerligt ud, siger meteorolog fra Vejret.dk, Kim Bentzen.

Det er især Sønderjylland og Sydfyn, der kan opleve lidt ustadigt vejr de kommende dage, mens sommervejret fortsætter i resten af landet.

Intet holder evigt
Hundredevis af danskere har sikkert traditionen tro planer om, at de skal vise den røde fane på søndag, hvor det er første maj, og her vil det også være muligt at trække i sommertøjet og drikke en øl under blå himmel.

- Det ser rigtig fornuftigt og varmt ud på søndag, siger Kim Bentzen, der dog desværre påpeger, at det fantastiske vejr ikke fortsætter i en uendelighed.

- Efter ti dage ser det ud som om, at der er omskift i vejret. Det bliver mere ustadigt, og temperaturerne vil falde, siger Kim Bentzen, der dog minder om, at prognoserne ikke er helt pålidelige, når man kigger så langt ud i fremtiden.