Bilal Philips benægter homo-had

Prædikanten Bilal Philips manede homorygterne i jorden ved at fortælle at hans egen søster var homoseksuel. Samtidig benægtede han, at han ønsker død over homoer

Den seneste uge er der blevet skrevet meget i pressen om den omstridte prædikant Bilal Philips.

Blandet andet at han går ind for indførelse af sharialovgivningen, mener at bøsser og utro kvinder skal henrettes, og at sex uden for ægteskabet skal straffes.

Læs mere: Slå din kone og indfør dødsstraf for homoseksuelle

Men efter sin næsten to timer lange talestrøm om islamofobi, i Korgsgaard Hallen på Nørrebro der startede klokken 15, var han klar i mælet overfor ekstrabladet.dk

Bilal Philips, der er blevet skrevet meget om dig den seneste uge i de danske aviser omkring din holdning til homoseksuelle. Mener du homoseksuelle skal straffes med døden?

- Hvis jeg mente at homoseksuelle skulle straffes med døden, ville det være det samme som at sige, at jeg ønskede min søster død. Hun er selv homoseksuel. Men hvis man skal følge koran, så burde hun straffes, men det er ikke en del jeg ønsker at forholde mig til, sagde Bilal Philip umiddelbart efter konferencen på Nørrebro i København.

Ingen sharialov i Danmark
Under selve mødet fortalte Bilal Philips, at han ikke ønskede, at man implementere sharialovgivning i landene som grundlov, men at muslimer burde leve efter denne muslimske lov i deres eget liv.

Prædikanten pointerede i sammen ombæring, at danske retslove var hævet oversharialovgivningen, og at æresdrab var skamfulde.

Omkring 700 mennesker var mødt op for at se prædikanten tale, og udover lidt kort tumuldt mellem demonstranter og muslimer, blev konferencen holdt i fredelighed.

0 kommentarer
Vis kommentarer