Annonce:
Annonce:

FBI-filer: Tre aliens fundet i USA

Hidtil hemmelige dokumenter afslører, at der tidligere er fundet tre ufoer og tre aliens i staten New Mexico.

Det var angiveligt tre små menneskelignende kroppe, der blev fundet, da tre flyvende UFO'er styrtede ned i New Mexico.
Det var angiveligt tre små menneskelignende kroppe, der blev fundet, da tre flyvende UFO'er styrtede ned i New Mexico.
Annonce:
Følg Samfund

Folk, der tror på aliens og UFO'er, er ofte blevet anset som nørder eller tosser. Særligt i USA har der været mange påstande om fremmede flyvende fartøjer, som dog altid er blevet skudt ned.

Men måske er der faktisk noget om snakken. Det er nemlig kommet frem, at en amerikansk efterforsker har fundet tre aliens og tre ufoer. Det afslører en række FBI-filer, der er blev publiceret på internettet. Det skriver den britiske avis The Sun.

Læs også: UFO på spil i Indonesien?

Tre af hver
De flyvende tallerkner med de små mænd blev fundet ved Roswell i staten New Mexico af en efterforsker fra US Air Force. Navnet på ham er ukendt, men FBI-agenten Guy Hottel fortæller om episoden i et dokument fra 1950 til sin chef.

Annonce:

- Tre såkaldte flyvende tallerkner er blevet inddrevet i New Mexico. De blev beskrevet som værende cirkelformede med en forhøjet midte. De var ca. 50 fod (ca. 15 meter red.) i diameter. I hver af dem var der tre menneskelignende kroppe, men de var kun 3 fod høj (ca. 90 cm red.) og var klædte i metallisk tøj af en meget fin tekstur, beskriver agenten i dokumentet, hvor efterforskerens navn er streget ud.

Læs også: Vi ser Ufo'er som aldrig før

Radaren ordnede dem
Det var en radar i Roswell, der forårsagede tekniske problemer for UFO'ens styresystem, hvilket fik den til at styrte ned, beskriver agenten Guy Hottel. Alien-kroppene blev angiveligt hentet og obduceret af det amerikanske militærs afdeling ved 'Area 51' i staten Nevada. Det lykkedes dog efterfølgende at få dækket over fundet og nedtonet episoden.

Læs også: Overbevisende UFO-video skaber debat

Nu er det bevist
Fundet vækker begejstring i UFO-kredse. Især den britiske UFO-ekspert Nick Pope, der efterforsker mystiske flyvende objekter for det britiske Forsvarsministerium, har svært ved at skjule sin glæde, efter at han har hørt nyheden.

- Det her er det rigtige X-files. Dokumenterne kan være det endegyldige bevis på, at der faktisk findes UFO'er, siger han.

Annonce:

Beviserne blev offentligfjort den 1. april, men FBI har ikke meldt ud, at det er en aprilsnar, som man normalt gør ved større jokes den dag. Se hele dokumentet på FBI's hjemmeside

Hvad mener du? Er det her det endegyldige bevis, eller tror du stadig ikke på UFO'er og aliens?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: