Skandale-nazist invaderer Flemming

Jehovas Vidner har tilsyneladende får konkurrence i Jylland. Esben Rohde Kristensens nazister fra DNSB går fra dør til dør for at hverve medlemmer

Esben Rohde Kristensen er fra Nørresundby, og tog i 2000 til Skagen for at genere sydafrikas præsident, som var til topmøde i Danmark. (Foto: Claus Bonnerup)
Esben Rohde Kristensen er fra Nørresundby, og tog i 2000 til Skagen for at genere sydafrikas præsident, som var til topmøde i Danmark. (Foto: Claus Bonnerup)

Indbyggerne i den jyske flække Flemming har i den forløbne uge haft besøg af klassens slemme drenge fra nazi-partiet DNSB.

Der er blevet uddelt skriftligt materiale i form af løbesedler, som forklarer om herlighederne ved racerenhed og fremmedhad.

- Formålet med aktivismen behøver ikke nødvendigvis være at hverve nye medlemmer. Det primære er at oplyse danskerne om de gevaldige problemer, der er i det samfund, vi lever i. Vi er som folk ved at blive avlet ud af vores eget land, siger Martin Jensen fra DNSB til Vejle Amts Folkeblad.

Nazister i krise
Nazisterne fra DNSB er inde i en krise, og har lige haft mandefald.

Efter Jonni Hansens afgang i fjor har den ligesindede Esben Rohde Kristensen overtaget roret, men hans passivitet har fået partiets mest berømte medlem, den tidligere garderhusar Daniel Carlsen, og en håndfuld andre til at forlade DNSB, for at starte deres eget parti.

Fængslet for økseslag
Esben Rohde Kristensen fik selv masser af opmærksomhed i landspressen, da han omkring årtusindeskiftet lavede pinlige scener på en strand i Skagen.

Her råbte og skreg han af Sydafrikas daværende præsident Thabo Mbeki, indtil et par danske og sydafrikanske livvagter bugserede en hidsigt spjættende Esben Rohde Kristensen væk.

I samme periode modtog han en dom på 40 dages fængsel for at slå ud efter en anden mand med en økse.

1 af 2 Dengang blev nazisten hurtigt verfet væk. (Foto: Claus Bonnerup)
2 af 2 Esben Rohde Kristensen er fra Nørresundby, og tog i 2000 til Skagen for at genere sydafrikas præsident, som var til topmøde i Danmark. (Foto: Claus Bonnerup)
0 kommentarer
Vis kommentarer