Caroline er stadig dansker

ekstrabladet.dk's nyhed om, at tennisstjernen har skiftet nationalitet, var en aprilsnar. Se, om du er blevet snydt af nogen af alle dagens løgnehistorier i vores overblik her

Caroline-pigen er skam stadig dansker. (Foto: AP)
Caroline-pigen er skam stadig dansker. (Foto: AP)

Caroline Wozniacki er blevet træt af den danske jantelov, og er derfor blevet polsk statsborger.

Sådan lød ekstrabladet.dk's tophistorie fredag morgen her på 1. april.

Og der var naturligvis tale om en aprilsnar.

I papirudgaven af Ekstra Bladet kan man læse, at kronprinsparret åbner dørene for barnedåben af deres nye tvillinger for offentligheden. Også løgn og latin. Det kunne Kongehuset selvfølgelig aldrig finde på.

Men vi er ikke de eneste, der har benyttet dagen til at tage røven på vores læsere.

Se bare her:

bt.dk skriver i dag, at Paradise-Peter stiller op til næste folketingsvalg for Dansk Folkeparti. I papiravisen skriver de, at DBU ønsker Egil 'Drillo' Olsen som Danmarks næste landstræner.

Berlingske Tidende påstår, at Naser Khader har taget navnet Niels, fordi der var for mange misforståelser forbundet med at hedde Naser.

Politiken kaster sig ud i en lang smøre om, at Danmark er skrumpet med 30 kvadratkilometer pga. jordskælvet i Japan, mens MetroXpress hævder, at grunden på Jagtvej, hvor Ungdomshuset stod, nu skal være atomlosseplads.

24 Timer erfarer at kostpyramiden fremover også vil bestå af slik, is og chips, og esbjergnetavis konstaterer tørt, at Poul Nyrup Rasmussen går efter borgmesterposten i den vestjyske by.

Det er ikke kun medierne, der kan smede en solid løgn, og Jobindex står faktisk for en af dagens sjoveste indslag.

Nørbygaard stifter parti
Jobportalen bringer således et jobopslag fra Finn Nørbygaard, som søger folketingskandidater til sit nye politisk parti Økonomipartiet.

På bolius.dk kan man læse om en græsbille, der gør græsset grønnere og fjerner mos - køb den før din nabo.

YouSee har gode nyheder til deres kunder: En billig tv-pakke - i sort/hvid. - Vi sparer en masse penge, fordi vi ikke skal sende farvesignaler ud til hele landet, og fordi vi kan nøjes med at sende én lydkanal. Besparelsen kommer dig til gode i form af lave priser, proklamerer de.

Odense Kommune er heller ikke uden humor. Kommunen meddeler i en pressemeddelelse, at de vil ændre bynavn til Oense for at skærpe byens profil.

Der er masser af andre aprilsnare derude, så træd forsigtigt.

Har du selv fundet på en god løgn, eller er du blevet snydt så vandet driver, så del gerne spøgen med os andre i kommentarfeltet herunder.