75.000 om måneden for at passe sin egen bror

null

Tüfecki-familien nøjes ikke kun med at snyde med sine kunders handicap-ordninger. Ifølge ’Operation X’ bruger Sabit Tüfecki nemlig også sin egen ordning til at vride så mange tusind kroner ud af kommunekassen som overhovedet muligt.

Gennem HandiHelp A/S har Sabit Tüfecki, der lider af muskelsvind og er bundet til sin kørestol, nemlig haft sin mor og bror ansat som handicap-hjælpere til skyhøje lønninger, som Københavns Kommune har betalt.

’Operation X’ dokumenterer imidlertid med skjulte optagelser og interview med tidligere handicap-hjælpere, hvordan familiemedlemmerne reelt aldrig passer ham.

75.000 om måneden
Ifølge ’Operation X’ tjente Sabits bror omkring 75.000 kroner om måneden på at udgive sig for at være handicap-hjælper, hvorimod Sabits mor beskedent nøjedes med op til 67.000 kr. om måneden. Penge, der altså har finansieret luksusbiler og dyre udbygninger af familiens villaer i Gentofte og Lyngby.

’Operation X’ afslører i programmet desuden, hvordan HandiHelp bruger sin indbringende ekspertise til at rådgive sine kunder til at omgå de kommunale handicap-ordninger, således at de, på samme måde som familien Tüfecki, kan score titusindvis af kommunale kroner på at passe sine egne børn.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen