Mor: Pædagog bed mit barn i vuggestuen

Vuggestuen Tranely i Brøndby er ramt af pinlig sag om vold mod lille dreng - kommunen ser meget alvorligt på sagen og overvejer nu, om pædagog bag bid af barn skal fyres

TIP EKSTRA BLADET: Har du informationer i denne eller tilsvarende sager? Mail til os eller SMS/MMS til 1224

Det plejer at være børnene, der bider de voksne. Men i vuggestuen Tranely i Brøndby på den københavnske Vestegn var rollerne byttet om. Det opdagede Janne Kristensen onsdag, da hun skulle hente sin et-årige søn Lau i vuggestuen, skriver Ekstra Bladet Lørdag.

Her blev hun kaldt ind på den pædagogiske leders kontor, og det var en noget makaber besked, der ventede, nemlig at en af pædagogerne havde bidt lille Lau.

DET ER SKET FØR: Underlig straf - min datter blev sat ud i sneen

Tre andre pædagoger fra vuggestuen havde nemlig uafhængigt af hinanden set pædagogen sætte tænderne i den lille dreng og derefter meldt hende til lederen.

- Først troede jeg, at hun mente, Lau havde bidt en anden, for det kunne simpelt hen ikke passe. Det er jo helt grotesk, at en pædagog har bidt mit barn, siger Janne Kristensen.

I Brøndby Kommunes børneforvaltning siger børneforvaltningens direktør, Helge Skramsø, til Ekstra Bladet Lørdag, at man overvejer sagen, der kan ende med en fyring.

Læs hele historien i Ekstra Bladet Lørdag - og se tv-klippet i toppen af artiklen, hvor moderen fortæller mere om den uhyggelige sag