LIVE-vejrtjeneste: Kostede en væg hos chefredaktøren

Hele dagen har ekstrabladet.dk sendt live-vejr-billeder fra Rådhuspladsen - og bedt læserne fortælle om vejret i deres del af landet. Prisen: Et hul i væggen hos Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen

Den virtuelle vejrtjeneste krævede tungt sendeudstyr - og kostede et massivt hul i væggen på chefredaktørens kontor. (Foto: ekstrabladet.tv)
Den virtuelle vejrtjeneste krævede tungt sendeudstyr - og kostede et massivt hul i væggen på chefredaktørens kontor. (Foto: ekstrabladet.tv)

LIVE TV: Se vejret i København - og fortæl/læs om vejret, hvor du er lige nu

AKTUELT VEJR: Tjek www.vejret.dk

Der skal normalt meget til at slå Ekstra Bladets ansvarshavende chefredaktør ud af kurs. Heller ikke på en dag, hvor hele nationen taler for eller imod avisens historie om Komiske Karens skraldespand.

Men da ekstrabladet.dk torsdag morgen rykkede ind med det helt store tv-udstyr på chefens kontor, kostede det et hul i Poul Madsens væg. Det tunge udstyr slog simpelthen en kæmpe kant af væggen.

Efter et par rynkede øjenbryn - og forsikringer om, at der ikke kommer lyd ud fra chefens møder - tog Poul Madsen oplevelsen med et smil.

Dagen igennem får han da også ekstra flere besøg end normalt - hver gang ruden ud til Rådhuspladsen er dugget alt for meget til, sender ekstrabladet.dk simpelthen en 'dug-aftørrer ind'

Interessen for både webcam og ikke mindst chatten under tv-billederne har været meget meget stor.

I chatten kan folk løbende fortælle, hvor det sner, regner eller bare er normalt vejr. Mange bruger også chatten til at spørge de andre om, hvordan vejret er 'forude' på de ruter, folk planlægger at tage.

Herunder kan du se billeder fra 'opstillingen', der gør det muligt at sende live-vejr-tv direkte fra Rådhuspladsen og ud på www.ekstrabladet.tv/live

Pressefotograf Thomas Wilmann tjekker, om der er forbindelse. ( se billede i stor størrelse her)

Ansvarshavende chefredaktør Poul Madsen har fået 'selskab' i form af et live-tv-kamera, der sender billeder fra Rådhuspladsen ud på nettet. ( se billede i stor størrelse her)

Sådan ser Sony-kameraet ud, som vi bruger til at sende ud på nettet med. ( se billede i stor størrelse her)

Her er live-tv-tekniker Morten Ildal (t.v.) og pressefotograf Thomas Wilmann i gang med at 'tune' live-sendingen. ( se billede i stor størrelse her)