Assanges datingprofil fundet

I en gammel datingprofil efterlyser Wikileaks-stifteren kvindeligt selskab fra lande med vedvarende politisk uro

Han har ikke trængt til kvinders onlineselskab siden 2007. Den australske Wikileaks-stifter har ikke været aktiv på sin online datingprofil siden nytårsdag for fire år siden. Datingprofilen er nu dukket op i diverse internetfora.

Dengang søgte den nu 39-årige Assange efter kvindeligt selskab under navnet 'HarryHarrison'. Men ikke alle kvinder var lige interessante for Assange. Hun skulle være 'livlig og legesyg og klog, men ikke nødvendigvis have en formel uddannelse. Hun skulle have gå-på-mod, klasse og indre styrke.'

Men ikke nok med det. Hun skal også være i stand til at 'tænke strategisk om verden og de mennesker, hun bekymrer sig om'.

- Jeg kan godt lide kvinder fra lande, der har vedvarende politisk uro. Den vestlige kultur synes at skabe kvinder, der ikke har nogle værdier og er åndsforladte. OK. Det er ikke kun kvinder, skriver Assange i sin profiltekst, som han indleder med sætningen:

'ADVARSEL: Vil du have en normal og nede-på-jorden-fyr? Så smut videre. Jeg er ikke den droid, du leder efter. Red os begge, mens du stadig kan.'

Sig selv beskriver han sig som en passioneret og nogle gange stædig aktivist og intellektuel.

I 'Jeg er virkelig god'-sektionen skriver Assange 'Det fortæller en gentleman aldrig'.

Se hele profilen her.