Annonce:
Annonce:

TV 2 sender bag låst dør i Egypten

De egyptiske myndigheder vil ikke have, der bliver filmet i Sharm el-Sheikh. Derfor må TV 2's korrespondent låse døren på sit hotel for at kunne sende live

Annonce:
Følg Samfund

TV2's korrespondent Rasmus Tantholdt har nu sat lås på sin hoteldør for ikke at blive afbrudt af hotelpersonalet.

Han rapporterer i øjeblikket fra Egypten i forbindelse med den seneste tids hajangreb, hvor blandt andet en tysk turist er dræbt. Det oplyser nyhederne.tv2.dk.

I går fik TV 2 Rasmus Tantholdt beslaglagt sit kamera i den egyptiske by Sharm el-Sheik. Han forklarer, at han har fået forbud mod at filme.

Det har dog ikke stoppet Rasmus Tantholdt, der har fået fat i et nyt kamera. Og nu har han set sig nødsaget til at låse døren, når han sender live.

Hotelpersonale opdagede kamera
- For kort tid siden blev vi ringet op af hotelpersonalet, som har opdaget, at vi står her på balkonen og bruger et - som de kalder - professionelt kamera, og det vil de ikke have. Vi har fået at vide - også fra den danske ambassade i Kairo - at vi ikke må filme. Det er der blevet udstedt forbud mod, forklarer han til TV 2 Nyhederne.

og fortsætter:

- Lige nu har vi sat en lås på døren, så må vi så se, hvor lang tid der går, før der kommer nogen og banker på og forsøger at bryde døren op og stoppe os i at filme. Det er vi ikke interesseret i - vi vil jo gerne fortælle, hvordan blandt andet de danske turister har det i øjeblikket.

Verdens øjne er rettet mod byen, efter at hajer inden for to uger har angrebet flere turister i området. Blandt andet har en russer fået bidt armen af, og en ukrainer har fået bidt en fod af.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

DAGENS EKSTRA BLADET+

Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: