Annonce:
Annonce:

Kommentar: Vi har ikke brug for en amerikansk nanny

Ekstra Bladets Poul Madsen går i krig mod Apple, der nægter at lukke Side 9-pigen ind i sit iPad/iPhone-univers

Poul Madsen bider gerne 'æbler med de store' - især når Side 9-pigen udsættes for grov censur. (Foto: Thomas Sjørup)
Poul Madsen bider gerne 'æbler med de store' - især når Side 9-pigen udsættes for grov censur. (Foto: Thomas Sjørup)
Annonce:
Følg Samfund

SIDEN 1976 har Side 9-pigen været et opmuntrende element i Ekstra Bladet. Hun er ganske enkelt dagens glade solstråle blandt de alvorlige historier om drab, misbrug og frås.

Side 9-pigen er ikke en amerikansk pinup eller en britisk model, der titter frem bag et halvt kilo makeup. Hun er naboens smukke datter. En uskyldig dansk institution på lige fod med Den Lille Havfrue.

Ingen danskere har nogensinde fået den mærkværdige tanke, at Side 9-pigen skulle forbydes. Men nu har bornerte, amerikanske smagsdommere fra computergiganten Apple tittet med gennem nøglehullet og besluttet, at den søde danske pige er stødende - for danskere, i Danmark.

Denne komplet sindsforvirrede påstand betyder, at så længe vi har en Side 9-pige i Ekstra Bladet, kan vi ikke få lov til at sælge avisen til danskere - i Danmark - på Apples nye iPad og iPhone.

Annonce:

DETTE ER desværre blot endnu et eksempel på den fremherskende tidsånd. Det kaldes ' nanny state' ( formyndersamfund), hvor ellers kloge og begavede mennesker tror, det er bedst for dig og mig, at de styrer vores liv helt ned i mindste detalje.

Nogen vil måske mene, dette er en lille sag, men den er meget principiel. Dansk lovgivning bliver sat ud af kraft af en privat, amerikansk virksomhed. Lige meget, hvad det handler om, bør ingen finde sig i det. Vi vil i hvert fald ikke. Det er både absurd og konkurrenceforvridende.

VI KUNNE selvfølgelig bare lade være med at tilbyde Ekstra Bladet på Apples produkter.

Men da Ekstra Bladet i dag er Danmarks førende nyhedsudbyder på net og mobil, vil vi naturligvis ikke lade Apple afskære os fra at bringe nogle af danskernes foretrukne produkter.

Det kan du heller ikke være tjent med.

Annonce:

Pressecensuren sniges ind. For hvad bliver det næste: Er det også stødende, når vi i dagens avis laver en vittighedstegning med Apples chef, Steve Jobs? Og hvad med denne kritiske historie om Apple ? VI VIL i de kommende dage hive bukserne ned på Apples bornerte censurdrenge og på humoristisk vis udstille deres dobbeltmoral.

For der er nemlig masser af bare damer og nøgen hud i Apples egen verden. Se bare med her på siden.

Tyske Bild og engelske The Sun må godt vise nøgne piger - men Side 9-pigen er bortdømt! Hjælp os med at afsløre Appels dobbeltmoral.

Finder du nøgenbilleder i Apples egen verden, App Store, så mail dem til os.

Side 9-pigen skal de ikke få has på!

Venlig hilsen

Poul Madsen
Ansvarshavende chefredaktør

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: