Ekstrem kold nat i vente

Skal du til julefrokost i aften, er det en god idé at tage de varme støvler på. Natten til lørdag kan vi ramme temperaturer omkring 15 graders frost

Natten til lørdag bliver ekstremt koldt, hvor temperaturen sniger sig ned omkring 15 graders frost. (Foto: Per Rasmussen)
Natten til lørdag bliver ekstremt koldt, hvor temperaturen sniger sig ned omkring 15 graders frost. (Foto: Per Rasmussen)

Natten til lørdag bliver meget meget kold. Så er man blandt en af de mange danskere, der skal til julefrokost i aften, er det med at huske vanter og de varme støvler. Ifølge DMI kan vi forvente temperaturer mellem 10 og 15 graders frost. Det bliver klart vejr, og vinden bliver svag.

Se vejret på Vejret.dk

Inden da kan vi se frem til spredte snebyger. Nogle steder vil solen kigge frem, og termometeret vil vise temperaturer mellem frysepunktet og fem graders frost. Vintertrafik.dk melder om glatte veje i hele landet.

På Lolland, Falster og Mød fraråder politiet al udkørsel. På Sydsjælland kan der køres med forsigtighed. De er de områder, der har været hårdest ramt af snestormen i går.

Læs også: Politiet fraråder fortsat udkørsel

Bornholmerne, som også har fået meget sne i går og i onsdags, får mere sne i dag. Bornholms Politi råder bilisterne til, at man bruger sin sunde fornuft, når man bevæger sig ud på vejene.