Sporskifte ved Hvidovre giver masse-forsinkelser

Et drilsk sporskifte ved Hvidovre giver DSB store problemer

- Vi har haft et sporskifte ved Hvidovre, der har drillet, siger pressevagten i DSB til ekstrabladet.dk

Sporskiftet dirigerer togene enten mod Kastrup eller Københavns Hovedbanegård, og i her i formiddag har sporskiftet ellers kun ville dirigere togene mod Amager. Det har betydet, at en masse toge har holdt i kø, for at komme ind mod København. I en halv time tidligere på formiddagen kørte der slet ikke tog forbi Hvidovre. Normalt passerer omkring 30 toge i timen forbi Hvidovre. Sporkiftet har drillet, fordi det har manglet strøm.

- Vi er kommet frem med en midlertidig løsning, der betyder, at intercity-togene og lyntogene kan køre nu. Frem til klokken 14 er flere regionaltoge aflyst, siger trafikinformationschef Tony Bispeskov.

Efter kl. 14 skulle alle regionaltoge køre igen.

Regionaltogene mellem Østerport og Roskilde/Ringsted er aflyst for at give plads til at afvikle trafikken. Banedanmark oplyser, at de hurtige Regionaltog til Nykøbing Falster, der kun stopper i Høje Taastrup, Næstved og Vordingborg, er aflyst. Regionaltogene til Kalundborg kører én gang i timen og standser ved alle stationer.

S-togene kører også med forsinkelse. Et brud på en skinne på Hellerup Station betød, at ingen s-toge kunne køre direkte igennem, og at alle passagerer derfor skulle skifte tog. S-togene kører hvert 20. minut, mens kun linje F kører hvert 10. minut.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jesper Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen