Annonce:
Annonce:

Trykkefrihedsselskabet samarbejder med terrorister

Lars Hedegaard har holdt brandtale for canadiske medlemmer af organisationen Jewish Defence League, der anses for at være terrorister af FBI. Den svenske Muhammed-tegner Lars Vilks deltog også

Lars Hedegaard Jensen har ifølge P77 sagt, at den vestlige verden er i krig mod Islam, og at vi har ret til at bevæbne os. (Polfoto/ Jens Dresling)
Lars Hedegaard Jensen har ifølge P77 sagt, at den vestlige verden er i krig mod Islam, og at vi har ret til at bevæbne os. (Polfoto/ Jens Dresling)
Annonce:
Følg Samfund

Formanden for Trykkefrihedsselskabet, Lars Hedegaard, har i samarbejde med den yderligtgående, højreorienterede organisation Jewish Defence League (JDL) været i Toronto i Canada, hvor han holdt en opsigtsvækkende tale om muslimer.

Han sagde bl.a., at vi er i krig mod muslimerne, og skal have ret til at bevæbne os.

Læs også: Khader: Hedegaard er ikke racist.

Det skriver hjemmesiden P77.dk.

JDL anses af FBI for at være en højreorienteret terroristgruppe, og menes at stå bag mordplaner mod et muslimsk medlem af den amerikanske kongres, Darrell Issa, i 2001. JDL har ifølge Wikipedia omkring 15.000 medlemmer, og bliver set skævt til af mange jødiske organisationer.

Vi lever i The New World Order
Ifølge P77 sagde Lars Hedegaard bl.a. følgende, da han holdt tale for organisationen 3. oktober i Toronto Zionist Centre:

Annonce:

- Vi lever nu i The New World Order... Vi er i krig med islam... Det her er total krig indtil en af parterne vinder eller overgiver sig.

Se også: JDL's reklame for danskerens tale.

Lars Hedegaard fortsætter:

- Vi skal have ret til at bevæbne os... Politikere som modarbejder os skal fjernes fra deres embede med magt... Dem som har været med til at sætte os i den situation skal straffes økonomisk og med fængsel.

Muslimer voldtager børn
ekstrabladet.dk har forsøgt at få fat på Lars Hedegaard for at få en kommentar til de udtalelser, han citeres for, men han har endnu ikke returneret vores opkald.

Lars Hedegaard har tidligere gjort sig negativt bemærket med ekstremt nedsættende bemærkninger om, at muslimer voldtager deres børn.

Den dengang relativt ansete formand måtte efterfølgende se en vild medlemsflugt fra sit selskab, der udgiver bladet Sappho, men står den dag i dag ved sine udtalelser.

Det på trods af, at han er tiltalt for racisme.

Læs også: Hedegaard står fast på angreb mod muslimer.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: