Annonce:
Annonce:

Clinton: Afghanistan-indsats skal styrkes

Overgangsprocessen i Afghanistan kan ikke udskydes på ubestemt tid. Derfor må Afghanistan og dets partnere forstærke indsatsen, siger USA's udenrigsminister

Annonce:
Følg Samfund

USA's udenrigsminister, Hillary Clinton, opfordrer Afghanistan og dets internationale partnere til at forstærke bestræbelserne på at genopbygge landet, så kampen mod talibanbevægelsen kan vindes.

Ved den internationale konference om Afghanistan, der tirsdag åbnede i Afghanistans hovedstad, Kabul, sagde Clinton, at præsident Barak Obamas mål om at indlede tilbagetrækningen fra Afghanistan i juli 2011 understreger, hvor vigtigt det er hurtigt at overgive mere ansvar for sikkerheden i landet til Afghanistans regering.

- Juli 2011 fristen er både et udtryk for, hvor presserende det er, men også for hvor beslutsomme vi er. Overgangsprocessen er for vigtig til at udskyde på ubestemt tid, sagde Clinton.

Obama beordrede i fjor yderligere 30.000 amerikanske soldater til Afghanistan i et forsøg på at sætte en stopper for talibanbevægelsen. Men han sagde samtidig, at USA vil begynde at trække sine styrker ud i juli 2011.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
BREAKINGBREAKING
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: