Frækkere end chefen tillader

Bankdullen Debrahlee Lorenzana mener, at fyreseddel er en krænkelse af menneskerettighederne. Nu skal sagen undersøges

- Det var lige meget, hvad jeg gjorde. De var ude efter mig, siger den fyrede bankassistent Debrahlee Lorenzana på et pressemøde i New York. (Foto: AP)
- Det var lige meget, hvad jeg gjorde. De var ude efter mig, siger den fyrede bankassistent Debrahlee Lorenzana på et pressemøde i New York. (Foto: AP)

Sagen om Debrahlee Lorenzanas frække kurver har taget en ny drejning. Den 33-årige amerikanske bankassistent, som påstår, at hun blev fyret, fordi hun ganske enkelt er for lækker, klager nu sin nød til et menneskerettighedskontor i New York.

Debrahlee Lorenzana bad mandag kontoret om at undersøge hendes sag mod Citibank. Hun mener nemlig, at storbanken fyrede hende, fordi hendes mandlige kolleger mistede selvkontrollen, når hun var i nærheden.

- Ingen kvinde burde opleve, hvad Debrahlee har gennemgået, siger hendes advokat, Gloria Allred, på et pressemøde mandag.

- Og vi er her for at fortælle Citibank, at vi er parate til at kæmpe, og vi vil vinde, siger advokaten ifølge AP.

Nederdel forbudt
Debrahlee Lorenzana har forklaret, at hun fik forbud mod at gå klædt i nederdel, rullekravesweater og høje hæle, mens hun var på arbejde. Det distraherede nemlig mændene på kontoret, sagde hendes chefer. Da hun nægtede at følge påbuddet, blev hun fyret, påstår hun.

Læs: Fyret fordi hun er for lækker

Citibank, derimod, hævder, at Lorenzana alene blev fyret, fordi hun ikke kunne finde ud af sit job.

- Vi er sikre på, at sagen vil blive afvist, når alle omstændigheder er blevet kendt, siger banken i en pressemeddelelse.

Patter på en pind
Debrahlee Lorenzana mindede alle om sagen kerne, da hun deltog i pressemødet i dag. Den mørke skønhed var klædt i en ultrastram nederdel og havde 15 centimeter høje hæle på skoene. Følelserne fik også frit løb, da hun erklærede, at hun 'kæmper på vegne af alle kvinder, som har prøvet at blive diskrimineret'.

- Det var lige meget, hvad jeg gjorde. De var ude efter mig, snøfter hun.

Selv om Lorenzana, en enlig mor fra Queens, afviser, at hun er ude efter opmærksomhed, har hun tidligere været i rampelyset. Det var i 2003, hvor hun deltog i et reality-program om plastikoperationer.

- Jeg vil ligne patter på en pind, sagde hun i tv-showet, hvor hun også pralede med, at hun havde en krop som en Playboy-model.

Se: Flere billeder af Lorenzana

1 af 5 Og så trillede tårerne. (Foto: AP)
2 af 5 Hun havde klædt sig passende på til anledningen. (Foto: AP)
3 af 5 Debrahlee med sin advokat Gloria Allred. (Foto: AP)
4 af 5 (Foto: AP)
5 af 5 - Det var lige meget, hvad jeg gjorde. De var ude efter mig, siger den fyrede bankassistent Debrahlee Lorenzana på et pressemøde i New York. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer