Slut med Talent-shows i DR fra 2011

Fredagens underholdningsprogram 'Talent' kører for sidste gang i år. DRs bestyrelse har fredag vedtaget en spareplan, der betyder, at enkelte programmer skal lukke og stillinger nedlægges

Selv om DR har forsøgt at undgå det, så må bestyrelsen erkende, at det ikke er muligt at spare to procent på driftsudgifterne uden at lukke programmer og afskedige medarbejdere. Besparelserne kommer til at ramme både tv, radio og dr.dk.

DRs bestyrelse drøftede fredag konsekvenserne af medieforliget, som betyder tilpasninger i DRs økonomi svarende til cirka 80 millioner kroner i 2011, hvilket er to procent af DRs driftsudgifter.

Besparelserne sker for halvdelens vedkommende på programmer og halvdelen på service- og støttefunktioner, fremgår det af en meddelelse.

DRs direktion har blandt andet besluttet at skære ned på fredagsunderholdningen på DR1 fra 2011. Det betyder, at 'Talent' bliver sendt for sidste gang til efteråret.

Samtidigt vil DR2 fra næste år gå fra tre daglige nyhedsudsendelser til to. Deadline 17 og DR2 Udland bliver lagt sammen i en ny udsendelse.

Det præcise antal af stillingsnedlæggelser i DR er ikke kendt.

Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen