Nazi-soldat: Lars Løkkes søn er rabiat

Foran et stort hagekors og iført Livgardens tjenesteuniform udbreder den tidligere garder Daniel Carlsen sig om sine nationalsocialistiske holdninger i Youtube-video. Han kalder det danske forsvar for 'udansk' og Lars Løkke Rasmussens søn, Bergur, for 'rabiat'

Daniel Carlsen synes, at Lars Løkke Rasmussens søn er langt mere ekstrem i sine holdninger end ham selv. (Foto: Screenshot fra Youtube)
Daniel Carlsen synes, at Lars Løkke Rasmussens søn er langt mere ekstrem i sine holdninger end ham selv. (Foto: Screenshot fra Youtube)

Den danske nazist Daniel Carlsen har ikke fået mere nuancerede holdninger til samfundet efter otte måneders værnepligt i Livgarden. Tværtimod, fristes man til at sige.

Læs:Nu passer Nazi-Daniel på dronningen.

Iklædt Livgardens tjenesteuniform, som bæres repræsentativt af garderne, fortæller han i et Youtube-interview, hvorfor der er godt at have våbenkendskab.

- Det er fornuftigt for alle med de ting, man kan blive udsat for i vores samfund. I det multietniske samfund kan man aldrig stole på andre end sig selv, siger Daniel Carlsen, der er færdig med at aftjene sin værnepligt.

- Jeg tror, at en borgerkrig kan bryde ud, før samfundet venter det, lyder hans dystre spådom.

Krig udtænkt af zionister
Han ønsker ikke at gøre karriere indenfor det danske forsvar, fordi han anser det for at være udansk, og i øvrigt er modstander af krigene i Afghanistan og Irak, som han mener er planlagt af zionister.

Da det i sin tid blev kendt, at han som erklæret racist og nationalsocialist skulle aftjene sin værnepligt i Livgarden, var der en del debat i landets aviser. Det forstår han ikke.

- Jeg ønsker blot det danske folks overlevelse, og jeg synes, det er meget mere ekstremt at ønske det danske folks udryddelse, siger Daniel Carlsen.

Han mener, at Lars Løkke Rasmussens søn, Bergur, som aftjente sin værnepligt på samme hold som nazisten, er langt mere ekstrem i sine holdninger, fordi han er medlem af Venstres Ungdom (VU).

'VU ønsker det hvide menneske udryddet'
- Men det er jo virkelig nogle rabiate unge mennesker, der ønsker fri narko (hash, red.). Og de ønsker - det ved jeg fra dem selv - indvandring og raceblanding. De ønsker de hvide menneskers undergang, og det finder jeg ekstremt, at man ønsker det hvide menneske udryddet. Hvordan kan man tillade mennesker med den holdning at gøre tjeneste i noget, som man kalder dansk? Men det er virkeligheden, raser Daniel Carlsen.

Han har også set sig ond på en garder, der havde en Che Guevara-T-shirt.

- Che Guevara var en kommunistisk massemorder. Han (garderen, red.) blev så også smidt ud, ikke derfor men på grund af stofmibrug. Det siger jo også alt om sådan en fyr.

- Det er jo vanvid, at det er mig, man sætter fokus på så, mener Daniel Carlsen.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri