Hamburger har succes som pyramidehaj

Den tidligere cykelrytter er kun tre skridt fra toppen i firmaet Zinzino

Ekstra Bladet afslørede sidste år Bo Hamburger som pyramidehaj. (Foto: Benjamin Kürstein)
Ekstra Bladet afslørede sidste år Bo Hamburger som pyramidehaj. (Foto: Benjamin Kürstein)

Den tidligere cykelrytter, Bo Hamburger, har stor succes som pyramidehaj, kan Ekstra Bladet afsløre i dag.

Det er blot et års tid siden, han blev involveret i det pyramidelignende firma Zinzino.LÆS OGSÅ: Bo Hamburger afsløret som pyramidehaj


Og Hamburger har åbenbart en særlig flair for at hverve nye, sagesløse medlemmer til firmaet, hvis opbygning og virke Forbrugerrådet betegner som særdeles tvivlsomt og på kanten af loven.

I hvert fald er han efter bare godt et år netop nået op på såkaldt ’diamant’-niveau. Det er blevet belønnet med en eksklusiv rejse til Mexico – i selskab med andre driftige medlemmer.

Fra diamant-niveauet er der kun tre etaper til pyramidens ultimative top-titel – ’president’ – og dermed udsigt til en årsløn på den gode side af tre millioner kroner.

Zinzino er officielt sat i verden for at sælge espresso-maskiner med tilhørende kaffe, men det handler reelt om konstant at hverve nye medlemmer, der kan betale for, at man selv kommer stadig højere på strå i systemet. Og i sit seneste nyhedsbrev – udsendt til medlemmerne i fredags – hylder firmaet Bo Hamburger:

’Det er utroligt skønt, at vi får nye Diamonds. Denne gang er det Bo Hamburger i Danmark, som på kort tid har taget denne titel. Bo har været med i Zinzino siden foråret 2009 og har i løbet af sin tid taget nye titler hele tiden’, lyder det i nyhedsbrevet, hvor Zinzinos svenske salgschef, Henrik Schultz blandt andet.Læs hvordan Hamburger tjener penge som pyramidehaj i Ekstra Bladet i dag

SAGEN KORT

Ekstra Bladet afslørede i august sidste år, at Bo Hamburger agerer lokkemad for Zinzino. Firmaet tjener penge på håbefulde mennesker, som køber sig ind i bunden af den pyramidelignende forretning i håb om hurtige og lettjente penge.

For at dokumentere firmaets hverve-teknik udgiver Ekstra Bladets journalist sig for at være en potentiel partner. Efter at have deltaget i et hvervemøde på hotel Hilton i København bliver der aftalt et forretningsmøde mellem journalisten, Bo Hamburger og Bo Hamburgers gode Zinzino-ven Peter Sørensen – firmaets højst placerede dansker. Mødet bliver filmet med skjult kamera.

Da Bo Hamburger og Peter Sørensen efter halvanden times møde fornemmer, at de er gået i en fælde, forsøger de at slette optagelserne, der dokumenterer, hvordan Zinzino hverver kunder. Det er dog ikke nok for makkerparret, der beslutter at stjæle det skjulte videokamera, inden de i hast forlader den private lejlighed, hvor mødet finder sted.

Dagen efter bliver det stjålne kamera leveret tilbage. Alle filer er dog blevet slettet.

Sådan gjorde vi:

Ekstra Bladet har siden midten af juli været i kontakt med personerne bag Zinzino.

Efter en mail-korrespondance med Zinzino-sælgeren Pete Andersen bliver vi henvist til Peter Andreas Sørensen, som er en af personerne højest oppe i Zinzino-pyramiden. Herefter sker følgende:

17. juli: Peter Sørensen inviterer fluks Ekstra Bladets journalist, som udgiver sig for at være en potentiel partner, med ud på en flyvetur. Efter en rundflyvning over Roskilde Fjord med Peter Sørensen bag rorpinden præsenterer Zinzino-bossen sin forretningsmulighed.

23. august: Vi tager med til Zinzinos hvervemøde på Hotel Hilton i København.

24. august: Vi ringer til Bo Hamburger. Han foreslår, at han kan komme hjem til os privat og fortælle om sit forretningstilbud.

Fredag den 28. august: Bo Hamburger og Peter Sørensen ankommer sammen til et hvervemøde med vores undercover-journalist. Efter næsten halvanden time lugter de lunten, og Bo Hamburger render med vores videokamera.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen