Joan Ørting topscorer ved brystauktion

5650 kroner blev det højeste bud i en auktion over en middag sammen med Joan Ørting. Pengene går til kampen mod brystkræft

Joan Ørting endte med at få det højeste bud - 5650 kroner - da en tre uger lang auktion på auktionssitet QXL sluttede.

Ved auktionen kunne man byde på en middag med 10 kendte danske kvinder. Pengene går til Breast Friends, som rejser penge til forskning i brystkræft.

Annette Heick og Lisa Lents scorede på anden og tredjepladsen henholdsvis 5100 og 5000 kroner. I alt indbragte auktionen 42.120 kroner. Ved en lignende auktion i efteråret fik ni kendte mænd indsamlet 19.300 kroner.

Joan Ørtings byder kan godt begynde at glæde sig til en god aften i selskab med den kendte sexolog.

Glæder sig til middagen
- Jeg er smigret og glad for, at én har lyst til at betale penge for at spise en middag med mig. Jeg glæder mig til at møde min byder og til at indtage en lækker middag med ham. Jeg vil gøre mit bedste til, at vi får en rigtig god aften. Og så er det oven i købet i en god sags tjeneste - vi skal vinde kampen mod brystkræft, siger hun.

De øvrige kvinder, der stillede op i den gode sags tjeneste, var: Ida Auken, Karen Ellemann, Lotte Heise, Margrethe Vestager, Maise Njor, Mette Fugl og Mette Frobenius.

Hotel Phoenix Copenhagen sponserer velkomstdrink og den 3-retters gourmetmiddag, som alle kvinderne og deres bydere kan nyde onsdag 21. april. I sagens anledning rulles den lyserøde løber ud, så kvinder og bydere kan ankomme standsmæssigt. De 10 "par" kommer til at sidde ved hvert sit bord.