Velkommen på forsiden

null

Robert Hansens kokainmisbrug blev afsløret på forsiden af Ekstra Bladet

I marts 2006 kulminerede flere års alkohol- og kokainmisbrug for skuespilleren Robert Hansen. Ekstra Bladet viste billeder fra en fest, hvor Robert Hansen sniffede hele 10-12 baner kokain. Det blev sidste stop på en årrække med skandaler:

22. september 2001 finder en betjent under en razzia nogle gram kokain på den dengang 22-årige Robert. 2. november afsløres det i pressen.

22. december 2001 bliver Robert igen taget med kokain på sig.

24. marts 2002 bliver Robert på ny sigtet, da han ringer til en narkohandler, som politiet aflytter. Robert indrømmer, at han to uger før har sniffet.

April 2003 udvikler hans misbrug sig til vold, da han på diskotek Rosie McGees slår kæresten Mira Wantings ekskæreste, Bastian Møller.

Juni 2003 går det ud over Mira Wanting, som han stikker en på hovedet under et højlydt skænderi på diskotek Barfly.

15. april 2005 sparker Robert Hansen døren ind til Mira Wanting, som på det tidspunkt er blevet til en ekskæreste. Det resulterer i en dom for hærværk og en bøde på 5600 kroner samt 10.000 kroner for sagens omkostninger.

19. marts 2006 bliver Robert afsløret på fersk gerning. Ekstra Bladet fremviser billeder fra en fest, hvor skuespilleren sniffer flere gram kokain. En brødebetynget Robert kunne ikke engang huske festen og forklarede, at han efter et halvt års behandling for sit misbrug var faldet i igen.

(Artikel fra Ekstra Bladets særavis om narko)

Læs avisen her