Kom på job med Ståle

...eller en anden kendt person - og støt samtidig en god sag. Foreningen Familier med kræftramte børn arrangerer juleauktion

Ståle Solbakken er en af de kendisser, der lader sig bortauktionere på qxl.dk (Foto: Lars Poulsen)
Ståle Solbakken er en af de kendisser, der lader sig bortauktionere på qxl.dk (Foto: Lars Poulsen)

Går du og drømmer om at spille fodbold med Ståle Solbakken, lave mad med Thomas Rode fra Kong Hans eller hænge ud med politichef Per Larsen på Københavns Politigård?

Så får du snart chancen - og samtidig muligheden for at støtte en god sag.

En dag i dine sko
Danmarks største børnekræftorganisation, Familier med kræftramte børn, arrangerer nemlig en ny auktion på qxl.dk, hvor en række danske personligheder har sagt ja til at lade sig bortauktionere..

- Auktionen hedder 'En dag i dine sko', og går ud på, at man byder på en række personer, der har et spændende job. Den der byder højest, får så lov til at gå i hælene på den kendte person en hel arbejdsdag. fortæller Ulrik Nørklit fra Familier med kræftramte børn til ekstrabladet.dk.

Overskuddet fra auktionen, som løber fra 1. december til 15. december, går ubeskåret til foreningen og der er noget for enhver smag.

'Go' aften Danmark
Hvis du har en studievært i maven, kan du for eksempel byde på Michéle Bellaiche, der er vært i 'Go' Aften Danmark' på TV2

- Jeg stiller op, fordi jeg selvfølgelig vil hjælpe, hvor jeg kan med at rejse penge, så børnene kan få lidt glæde i deres hverdag, som sikkert ikke er ret sjov, fortæller Michéle Bellaiche, som også er blevet ambassadør for foreningen.

Hvad får man lov til at lave sammen med dig?

- Det bliver i hvert fald ikke kedeligt. Vi møder klokken ni, hvor vinderen får mulighed for at være med fra start ved redaktionsmødet. Hvis han eller hun har gode idéer, er de velkomne, og ellers handler det om at følge med bag kulisserne og se, hvordan et program bliver til, møde gæsterne og så videre, fortæller studieværten.

Hvad tror du, du bliver solgt for?

- Jeg håber virkelig, jeg bliver solgt dyrt. Men jeg tør slet ikke gætte på det.

Flot hår hos Dennis Knudsen
Superstylisten Dennis Knudsen stiller også op til legen.

- Hvis jeg kan gøre en forskel for folk, så vil jeg selvfølgelig gerne det, siger Knudsen, som endnu ikke har planlagt dagen i detaljer. Han lover dog, at vinderen går derfra med flot hår - og makeup.

160 børn får kræft hvert år
Omkring 160 børn i Danmark får hvert år stillet en kræftdiagnose, og Familier med kræftramte børn arbejder for at forbedre familiernes vilkår

- Vi arrangerer diverse events, som kan give nogle positive glæder i hverdagen. Vi prøver at give familierne en pause fra sygdommen, fortæller Ulrik Nørklit.

Lige nu har ni personer sagt ja til at blive solgt på qxl.dk, deriblandt Ekstra Bladets egen chefredaktør Bent Falbert. Der kan komme flere til. Nedenfor kan du se den foreløbige liste.

Dem kan du byde på
* Michéle Bellaiche – vært i 'Go' Aften Danmark', TV2
* Kim Henningsen – chefredaktør, Se og Hør.
* Bent Falbert – ansvarshavende chefredaktør, Ekstra Bladet.
* Per Larsen – chefpolitiinspektør, Københavns Politi.
* Ståle Solbakken – cheftræner for FCK.
* Jakob De Neergaard – køkkenchef, Søllerød Kro.
* Thomas Rode – køkkenchef, Kong Hans .
* Iben Tinning – golfspiller. Byd på 9 runders golf, 3 personer.
* Dennis Knudsen, stylist

1 af 3 - Jeg håber jeg bliver solgt dyrt, lyder det fra Michéle Bellaiche.
2 af 3 Dennis Knudsen lover flot hår, til den der byder højest. (Foto: Mogens Flindt)
3 af 3 Ståle Solbakken er en af de kendisser, der lader sig bortauktionere på qxl.dk (Foto: Lars Poulsen)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere