DR-vært stopper efter sexchat med 15-årig

Radiovært, der blev overfaldet efter at have chattet under falsk identitet for at komme i kontakt og mødes med en 15-årig pige, har sagt sin stilling op på DRs DAB- og netkanal P5000

Anders Bonde har sagt op. (Foto: Thomas Larsen)
Anders Bonde har sagt op. (Foto: Thomas Larsen)

Radioværten Anders Bonde, der i tirsdags blev overfaldet foran et hotel på Vesterbro, har lørdag sagt sin stilling i DR op. Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

Det sker efter Ekstra Bladet lørdag afslørede, at det voldelige overfald, han har været udsat var rockeres benhårde hævn for, at han har sexchattet med en Bandidos-rockers 15-årigs datter.

- Det er ikke op til mig at vurdere, om Anders Bonde har begået noget kriminelt. Men han har gjort noget dumt ved blandt andet at chatte under falsk identitet som caster til et modelbureau for at komme i kontakt og mødes med en 15-årig pige, siger redaktionschef Lars Rønnow Torp fra DR Perspektiv, der oplyser, at Anders Bonde stadig er indlagt på hospitalet og skal opereres i næste uge.

Rigtig og klog beslutning
- Jeg har haft et møde, hvor Anders har fortalt mig, hvordan tingene hænger sammen, og Anders har valgt at sige sin stilling op. Det, synes jeg, er en rigtig og klog beslutning, for det, som Anders har gjort, er ikke foreneligt med et job som profileret DR-vært på et program, der sender for de 15-20 årige, siger Lars Rønnow Torp, der tilføjer:

- Anders Bonde har fungeret rigtigt godt som vært sammen med Mascha Vang og Anders Stjernholm, lige siden P5000 gik i luften for et år siden. Han er både sjov og klog, når han laver radio. Men det er på ingen måde klogt eller sjovt, hvad han har gjort på chatten, og det er han også selv udmærket klar over.

Ekstra Bladet har talt med pigens far efter overfaldet på Anders Bonde.

– Han (Anders Bonde, red.) er et ynkeligt svin. Og så synes jeg, at de, der har gjort det her for min datter, fortjener en medalje, siger den 15-åriges far, der er fuldgyldigt Bandidos-medlem.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere