Giv en skærv til fodboldfjolset

Dommen over 'fodboldtossen', der skal betale 900.000 kroner i erstatning til DBU, har fået danskerne til lommerne. Over 3500 mennesker har foreløbig meldt sig til at hjælpe ham økonomisk

Vil du give små 50 kroner til fodboldtossen for hans mindeværdige optræden? (Foto: Polfoto)
Vil du give små 50 kroner til fodboldtossen for hans mindeværdige optræden? (Foto: Polfoto)

Fodboldtossen, tidligere kendt som fodboldfjolset, kan måske begynde at ane en ende på sine kvaler.

Efter at han blev dømt til at betale 900.000 kroner i erstatning til DBU for sit legendariske dommer-overfald under en EM-kval-kamp mod Sverige i Parken, har han meldt ud, at bøden vil ødelægge hans liv.

Men der er håb for stakkelen.

Præmiegod underholdning
Som ekstrabladet.dk skrev mandag, har behjertede sjæle oprettet en Facebook-gruppe, som er dedikeret til at betale tossens bøde, hvis gruppen kommer op på 20.000 medlemmer eller flere.

Læs også: Indsamling til fodboldtossen.

I mandags var antallet af medlemmer ca. 1500, og det tal er mere end fordoblet på to døgn. I alt har mere end 3500 gode samaritanere nu meldt sig klar til at give tossen en lille halvtredser.

Som et medlem af gruppen, Anders Foric Thøgersen, skriver:

- Hold dog op! Det var sgu præmiegod underholdning, og jeg betaler gerne en halvtredser for sådan et show. Det er jo den eneste kamp fra EM-kvalifikationen, man kan huske - og hvorfor mon...

Her kan du støtte fjolset
Hvis indsamlingen rammer et blødt punkt i dig, kan du melde dig ind i Facebookgruppen her. Du skal have en Facebook-profil, og være logget ind, for at komme ind på siden.

Det har ikke været muligt at få gruppens stifter, Flemming Bache Jensen, i tale til denne artikel.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere