Tyske studerende smider tøjet

Se billederne: En gruppe studerende fra Magdeburg har smidt hæmningerne og tøjet i en kalender for 2010

Husk at tørre sædet af, når du går.... en gruppe studerende fra Magdeburg i Tyskland viser alle sider af sig  selv i en ny kalender. (Foto: All Over Press)
Husk at tørre sædet af, når du går.... en gruppe studerende fra Magdeburg i Tyskland viser alle sider af sig selv i en ny kalender. (Foto: All Over Press)

Studerende fra den tyske by Magdeburg har ikke noget at skjule. I hvert fald ikke den del af dem, der poserer i kalenderen un.geniert for 2010.

De sidder nemlig på rad og række i auditoiret, læser på sofaen, leger med højspænding og spiller volleyball uden en klud på kroppene. Formålet? Sjov - og så at vise, at studerende rummer andre sider end dem i en bog.

I alt var der 60 studerende, der var klar til at stille deres kroppe til rådighed for kalenderen. Men kun 15 slap gennem nåleøjet til bilelderne - med undtagelse af ét billede, hvor en masse studerende poserer i et auditorium, undervisningsrummet på et universitet:

Nøgenheden forsvinder
- Der var en vis generthed, da vi mødtes første gang i auditoriet, fortæller 26-årige Stefan til tyske Bild.de

- Men snart indser man, at det er noget helt naturligt. Og på et tidspunkt opdager du, at din nøgenhed er forsvundet, fordi alle er nøgne, siger han.

På kalenderens hjemmeside, hvor kalenderen også kan erhverves, har de studerende også lagt 'making-of' billeder ud, så du kan se, hvordan kalenderen blev til.

Sig det ikke til Ankes forældre
En anden af de studerende, marts-pigen Anke Mauth, kalder foto-sessionen for 'sjov og afslappet'. Og selv er hun godt tilfreds med resultatet:

- Mine forældre ved dog ikke noget om det, da jeg er opdraget konservativt, siger hun til Bild.de.

Vi må håbe, de ikke læser hverken Bild eller ekstrabladet.dk...un.geniert-kalenderen er iøvrigt produceret på støtte fra sponsorer. Og pengene fra et salg går til at producere en ny kalender næste år. Forhåbentlig bliver den en sællert...

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere